• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

19:53

ĐORĐEVIĆ VERUJE U USPEH! Vojvodina SPREMNA da napadne EVROPU!

Starsportphoto©

Fudbal

ĐORĐEVIĆ VERUJE U USPEH! Vojvodina SPREMNA da napadne EVROPU!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević izjavio je danas, nakon žreba za plej-of Lige konferencije, da je svaka runda sve teža i teža da niko ne sme biti potcenjen, ali i da su iznenađenja uvek moguća u modernom fudbalu

- Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale - rekao je Đorđević za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto©

Fudbaleri Vojvodine, ukoliko pobede austrijski LASK u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, u plej-of rundi će igrati protiv boljeg iz meča Galatasaraj-Sent Džonston, a prema Đorđevićevim rečima, Galatasaraj je na papiru favorit.

- Ali imamo još vremena i ne želimo da žurimo. Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija - istakao je Đorđević.

Foto: Starsportphoto©



Vojvodina dočekuje LASK u Novom Sadu u četvrtak u 19 sati, a potom gostuje austrijskom klubu u Klagenfurtu 12. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija