• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2021

21:52 >> 21:55

ALBANAC UĆUTKAO HRVATE! DINAMO prošao identično kao ZVEZDA!  Petković doneo prednost, a onda... GOLČINA! /VIDEO/

reuters

Fudbal

ALBANAC UĆUTKAO HRVATE! DINAMO prošao identično kao ZVEZDA! Petković doneo prednost, a onda... GOLČINA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri zagrebačkog Dinama odigrali su prvi od dva meča sa poljskom Legijom i iako su poveli, na kraju su morali da se zadovolje remijem 1:1 . Podsetimo, pobednik ovog dvomeča ići će na boljeg iz okršaja Crvena zvezda - Šerif

Najbolji hrvatski klub Dinamo iz Zagreba odmerio je snage sa Legijom. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, ali ne potpuno!

Uspeli su igrači DInama da povedu, slavlje je počelo u 23 minutu susreta, ali je sudija ipak svirao ofsajd. Luka Ivanušec se nije slagao, ali pomoćni arbitar  je bio siguran u svoju odluku!

 

 

Ruku na srce, mogla je prva da povede Legija! U 18. minutu Mahir Emreli je sjajno  primio loptu u šesnaestercu i pucao po golu. Lopta je išla u donji levi ugao, ali se golman bacio i obranio mu šut! Bila je to sjajna šansa za goste, ali od svega je viđen samo korner!

Po jedan žuti karton viđen je u prvom delu meča, a posed lopte je bio izjednačen! Požuteli su Slic i Legije i Jakić iz Dinama!

 

DINAMO ZAGREB - LEGIJA 1:1 (0:0)

Strelci: Pektović 60, Muci 82

Dinamo: Livaković, Ristovski, Lauritsen, Franjić, Jakić, Ivanušec, Misić, Majer, Oršić, Petković. 

Legija: Boruc, Emreli, Lopes, Jedrejčuk, Lukinjas, Juranović, Martins, Mladenović, Navrocki, Slic, Viteska

Inače u startnoj postavi Legije igrao je nekadašnji bek Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Filip Mladenović!

A onda su navijači Dinama pali u trans u 60. minutu meča! Po ko zna koji put napadač Bruno Petković je dokazao kakva je klasa od igrača! Pogodio je mrežu posle udarca glavom iz teške pozicije i doneo radost komšijama! 

 

 

Samo par minuta ranije i Lovro Majer je mogao da donese prednost hrvatskom klubu, ali je Boruc dobro izblokirao taj pokušaj! Umalo da Dinamo duplira prednost u 64. ili  67. minutu! U sjajnim prilikama su se našli prvo Oršić, pa Josip Juranović! 

Definitivno je u drugom poluvremenu domaći tim diktirao tempo i držao konce u svojim rukama! 

Viđen je još jedan žuti karton u redovima poljskog tima! Javnu opomenu dobio je Martins!

A onda veliko slavlje Legiji doneo je albanski napadač Ernest Muči u 82. minutu! 

 

Nakon polukontre lopta dolazi do njega, a on sa 20 metara tuče precizno u sami ugao za 1:1. Dinamo je u prvom meču upisao idenntičan rezultat kao Crvena zvezda koja je remizirala sa Šerifom, a moraćemo još malo da se strpimo da saznamo hoće li doći do željno čekanog susreta dva ljuta rivala...Inače, Muči je u 75. minutu zamenio Lopesa! Kakvo veče za mladog Albanca (20)

Hrvatski mediji pišu da je moguće da je Dinamo oštećen nakon što nije sviran penal nad Petkovićem u 90. minutu, ali sudija je samo odmahnuo rukom...

 

 

Spartak iz Moskve poraže je od Benfike 2:0, dok je Ferencvaros kao domaćin savladao Slaviju iz Praga identičnim rezultatom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija