• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2021

22:40

SRBIJA TUGUJE, A NA MAKSIMIRU OVACIJE ZBOG OLUJE! Mediji podržavaju - BRAVO ZA NAVIJAČE DINAMA! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

SRBIJA TUGUJE, A NA MAKSIMIRU OVACIJE ZBOG OLUJE! Mediji podržavaju - BRAVO ZA NAVIJAČE DINAMA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri zagrebačkog Dinama odigrali su prvi od dva meča sa poljskom Legijom i iako su poveli, na kraju su morali da se zadovolje remijem 1:1 . Pobednik ovog dvomeča ići će na boljeg iz okršaja Crvena zvezda - Šerif! Navijaču su skrenuli pažnju na sebe na ovom meču - ali to im nije za ponos

Hrvatska kao i svake godine slavi i veliča genocidnu akciju "Oluja" kojom je pre 26 godina proterano 250.000 Srba, a hiljade ubijeno.

U trenutku dok je Srbija obeležava najtužniji dan u skorijoj istoriji sećanjem na žrtve i pogrom svog naroda, Hrvati slave i likuju!

Na "Maksimiru", su se sastali Dinamo i Legija u meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pred nešto više od 4.000 navijača, koji su podržavili  "Bed Blu Bojse" ....

Bravo za navijače Dinama. U 26. minutu svi su se digli i zajedno zapljeskali u čast 26. obljetnije vojno-redarstvene akcije "Oluja"! - piše autor teksta na portalu 24sata.hr! 

Sramotno, ali navikli smo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

nema oprosta nikome,da li smo mi toliko glupi da toliko puta ustasama oprastamo,a oni nas i dalje ubijaju,i da li smo toliko glupi da zapadu oprastamo posle svih ovih dogajdjaja ,da li smo toliko glupi

Petarle

pre 2 godine

Cega se pametni stide,budale se ponose,hrvatima je urodjen fasisticki gen,to se videlo i u drugon sv. ratu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija