• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

06.08.2021

06:34

ŠERIF ĆE PASTI U MOLDAVIJI! Dragović siguran da će Zvezda slaviti u revanš meču!

Starsportphoto

Fudbal

ŠERIF ĆE PASTI U MOLDAVIJI! Dragović siguran da će Zvezda slaviti u revanš meču!

Podeli vest

Iako smo odigrali 1:1 na svom terenu, pokazali smo da smo bolji i siguran sam da ćemo slaviti u revanšu i plasirati se u plej-of za plasman u Ligu šampiona, kaže Aleksandar Dragović

Izbacićemo Šerif jer smo kvalitetniji, poručuje fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović! Crveno-beli su u utorak veče na "Marakani"  odigrali nerešeno (1:1) sa prvakom Moldavije u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Već u utorak očekuje ih revanš u Tiraspolju (Arena sport 1, 19.00), gde im je potrebna pobeda da bi prošli u plej-of za Ligu šampiona. 

Presekli ih golom

11,6 MILIONA EVRA

NAGRADE UEFA OBEZBEDIĆE CRVENA ZVEZDA AKO ELIMINIŠE ŠERIF

 

Jedan od najboljih Zvezdinih igrača Aleksandar Dragović uveren je da će njegov tim stići do plej-ofa, gde ga čeka zagrebački Dinamo ili Legija iz Varšave.

- Odigrali smo tek prvo poluvreme, rezultat je nerešen, a pravilo gola u gostima je ukinuto, tako da u Moldaviji krećemo od nule. Pokazali smo da smo definitivno bolji,  čak i sa deset igrača imali  smo prilike da stignemo do gola. Desilo nam se da su nas presekli golom koji su postigli iz prekida, međutim, mi smo dominirali tokom čitave utakmice. Nažalost, u nekim trenucima nismo imali ni sreće. Svakom se desi da pogreši, ne bi trebalo da se previše bavimo crvenim kartonom koji je dobio Gelor Kanga. Čvrsto verujemo da možemo dalje, iako je Šerif pokazao da je kvalitetna ekipa - kaže Dragović.

Crveno-beli su šest puta u istoriji evrokupova putovali na revanš posle 1:1 u prvoj utakmici na "Marakani". Eliminisani su tri puta - 1959. godine od Vulverhemptona (0:3), 1975. godine od Hamburga (0:4) i 1979. godine od Menhengladbaha (0:1). Međutim, u tri okršaja nakon toga su slavili - protiv Grashopersa 1991. godine (4:1), 2018. godine protiv Trnave (2:1) i 2019. protiv Kopenhagena (7:6 u penalima).

Foto: Starsportphoto

 

Bez produžetaka

Dragović veruje da će tim sa "Marakane" u Tiraspolju slaviti posle 90 minuta.

 - Saigrači su mi rekli da je ovako bilo protiv Trnave i Kopenhagena, pa su izašli kao pobednici. Verujem da sada neće biti potrebe ni za produžecima, ni za penalima i da ćemo još jednom obradovati naše navijače. Hvala im, pružali su nam fenomenalnu podršku u svakom trenutku. Proći ćemo dalje i nastaviti da im donosimo radost - zaključuje Dragović.

Jedan od najboljih na terenu protiv Šerifa bio je Kanga, do 57. minuta, kad je dobio crveni karton i morao da napusti igru. On se izvinio navijačima zbog nesmotrenosti.

Foto: Starsportphoto

 



- Izvinite zbog crvenog kartona. Hvala vam na podršci, "cigani", nastavljamo avanturu - napisao je Kanga na nalogu na Instagramu. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija