• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

10:05

Čuka za istoriju, Voša na ogromnom ispitu, ali želi čudo!

Starsportphoto©

Fudbal

Čuka za istoriju, Voša na ogromnom ispitu, ali želi čudo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog igraju večeras revanš mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Čukarički je otputovao u Stokholm sa prednošću od 3:1 protiv Hamarbija! Brđani su u 4. kolu Superlige izgubili od Kolubare 3:1, ali se na gostovanju u Švedskoj sa razlogom nadaju istorijskom uspehu!

Iako imaju lepu prednost od dva gola, igrači srpskog kluba pred revanš od 18.45 ističu da ništa nije gotovo! Prema rečima domaćina, prodate su sve ulaznice koje su puštene u prodaju, njih 7.885, što je četvrtina kapaciteta ovog zdanja. Trener u stručnom štabu Čukaričkog Pavle Delibašić u najavi pred prvi meč kazao je da je šansa njegovog tima jedino ukoliko u Beogradu ostvari dobar rezultat. To su njegovi puleni i učinili na stadionu Partizana, ali je Delibašić vrlo oprezan pred revanš u Stokholmu.

Foto: Starsportphoto©

 

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu, bez dileme. Iskoristili smo šansu u Beogradu na pravi način, ali smo mogli bolje. Ipak, da nam je neko ponudio 3:1 pre meča u Humskoj oberučke bismo to prihvatili. Hamarbi je veliki klub, vidi se po svemu, atmosferi, stadionu. Ne bismo smeli da se opuštamo- rekao je Delibašić.

Vojvodina će od 21 sat u Klagenfurtu pokušati da iznenadi favorizovani LASK iz Linca.

Foto: Starsportphoto©

 

- U Austriju idemo da odigramo muški i hrabro, nemamo čega da se plašimo. Uz malo sreće i božju volju, verujemo da možemo do rezultata koji će nas odvesti dalje. Nedostajalo nam je malo sreće da izvučemo bolji rezultat pred svojim navijačina. Da je onaj Čovićev šut od stative ušao u gol i da smo mi poveli 1:0, situacija bi se potpuno drugačije odvijala i bili bismo u boljoj poziciji pred revanš -  rekao je fudbaler tima iz Novog Sada, Igor Jeličić.

Meč u Novom Sadu završen je minimalnom pobedom kluba iz Austrije.

- Bila je to čekivana teška utakmica protiv veoma defanzivnog tima. Verujem da će u toku revanš utakmice, posebno u poslednjih sat vremena, biti ofanzivniji“. Želimo od početka da započnemo vatromet, ali ne smemo potceniti protivnika- rekao je trener LASK-a Dominik Talhamer


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija