• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

17:04

Madriđani ne pitaju koliko košta! Španski velikan želi Vlahovića!

Fudbal

Madriđani ne pitaju koliko košta! Španski velikan želi Vlahovića!

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović do kraja leta mogao bi da promeni sredinu

Nakon perfektne sezone interesovanje za Dušana Vlahovića raste enormnom brzinom, a brojni klubovi obleću oko Firence kako bi srpskog napadača privoleli baš kod njih. Iako je poslednjih dana aktuelan novi ugovor u Fiorentini, poznati italijanski novinar prenosi da će Vlahović put Madrida. 

Foto: reuters

Kako otkriva Đanluka Di Marko, Viola je dobila ponudu od Čola Simeonea i to u visini od 50.000.000 evra, baš koliko italijanski klub traži, te se lako može desiti da Vlahović posle prve ozbiljne sezone u ljubičastom desu napusti Firencu. 

- Interesovanje Atletiko Madrida za Srbina postaoje sve ozbiljnije. Spremili su prvu ponudu za njega koju će uskoro poslati. Na stolu u Firenci će se naći ponuda od 50 miliona evra. U klubu su spremni za to i obaviće razgovore sa igračem i sa njegovim agentom. Sve bi uskoro moglo da bude rešeno - poručio je Di Marko. 

Vlahović je prošle sezone na 37 utakmica u Seriji A postigao 21 gol i postao pravi lider Viole. Srpski napadač je proglašen za najboljeg mladog igrača, a bio je i treći strelac like. Spekulisalo se poslednjih nedelja o interesovanju Totenhema koji u njemu vidi zamenu za Kejna, ali kako kapiten Pevaca još uvek nije napustio London, ni Vlahović neće put Ostrva. 

Foto: Reuters

Posle svega delovalo je da je Vlahović bliži ostanku nego odlasku iz Fiorentine, ali se u red zainteresovanih ponovo vratio Atletiko Madrid i to spremniji nego ikad. Čolo Simeone kuburi sa napadačima od odlaska Dijega Košte, a kao klasičnu "devetku" trenutno ima samo Luisa Suareza, te temperamentni argentinski stručnjak želi da sa Urugvajcem ukrsti Vlahovića i dobije dobitnu kombinaciju u borbi za odbranu titule u Španiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija