• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2021

08:52

DEJVID MOJES JE DIKTATOR! Egipćanina čekala svetla budućnost, a onda je napravio glupost koja ga je skupo koštala!

Fudbal

DEJVID MOJES JE DIKTATOR! Egipćanina čekala svetla budućnost, a onda je napravio glupost koja ga je skupo koštala!

Podeli vest

Egipatski štoper Ibrahima Said trebao je da bude pravi hit Premijer lige, ali umesto toga nestao je sa fudbalske mape

Verovatno mali broj fudbalskih zaluđenika zna za ime Ibrahima Saida. Ipak, egipatski štoper trebao je 2003. godine da bude otkrovenje Premijer lige, ali ga je jedan nefudbalski potez skupo koštao velike karijere. 

Said je 2003. godine stigao na pozajmicu u Everton, a Dejvid Mojes ga je video kao idealno rešenje za odbranu Karamela. Čitavo Ostrvo je očekivalo da Egipćanin zaigra u duelu protiv najvećeg rivala Liverpula, ali je pred duel sa Redsima napravio glupost decenije. 

Foto: reuters

- Trebalo je da budem starter u meču protiv Liverpula, ali sam onda ofarbao kosu u crveno i nisam igrao - otkrio je Said na svom Tviter nalogu. 

Koliko je Dejvid Mojes imao uticaja na njegovu karijeru govori činjenica da je Said u roku od nekoliko dana prošao put od velikog pojačanja do igrača na kog britanski stručnjak ne računa. 

- Mojes je imao mnogo problema, ne samo sa mnom, već i sa drugima, pa i sa Vejnom Runijem. On je diktator koji ne zna kako da dobije igrače. Težak je menadžer, nije osoba sa kojom možeš da sedneš i da razgovaraš - ističe Said. 

Nakon neuspešne epizode u Evertonu, Said se vratio u domovinu gde je nastupao za Zamalek sa mnogo uspeha. 

- Čudna stvar je ta što je Mojes bio taj koji me želeo. Otišao je i rekao upravi da me dovedu. Uprkos svemu nisamodustajao, moj stav se nije promenio. Potom me je poslao u B tim da treniram i igram sa njima, pružio sam neke dobre partije, ali nisam dobio šansu u prvom timu. Kada mi je dojadilo, otišao sam i pitao sam ga zašto ne igram, odgovorio mi je da me priprema za sledeću sezonu - podvukao je Egipćanin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija