• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2021

12:24

MIHA JE NAŠAO NAČIN DA SE ODUŽI! One su bile na mojoj strani u najtežim trenucima!

printscreen

Fudbal

MIHA JE NAŠAO NAČIN DA SE ODUŽI! One su bile na mojoj strani u najtežim trenucima!

Podeli vest

Nekadašnji prvak Evrope i sveta sa Crvenom zvezdom i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje Siniša Mihajlović otkrio je u julu 2019. da boluje od leukemije. Žestoka borba trajala je više od šest meseci, a Siniša je prolazio kroz tri ciklusa hemioterapija i na kraju je morala da mu bude presađena koštana srž.

Sada je Mihajlović odlučio da na neki način vrati onima koji su bili uz njega u najtežim trenucima, a  pre svega medicinskim sestrama. Popularni Miha je odlučio da će im biti trener na humanitarnom turniru!

 Prvi dobrotvorni meč zakazan je za 30. avgust. Tom prilikom sakupljaće se sredstva za pomoć deci, ali će u isto vreme biti i jasna poruka o prevenciji i borbi protiv koronavirusa koji je takođe Srbin pobedio.

Srbin je imao i zvanično predstavljanje na novoj funkciji, a održao je i emotivni govor.

- Kada se ujedinite znači da se svi zajedno borite za isti cilj i da stavljate lične ciljeve u korsit zajedničkih. Naš tim je ovaj sastavljen od medicinskih sestara. One su bile na mojoj strani kada sam se borio sa opakom bolešću, čak i u momentima kada sam bio loše raspoložen. Njihova posvećenost i ljubav prema poslu je bila inspiracija i podrška za sve nas - rekao je Mihajlović i dodao:

- Tokom pandemije rizikuju svoje živote za druge, na licima može da se vidi njihova žrtva i umor. Ne želim da zaboravim šta su učinli kako za mene, tako i za sve nas. Moramo da budemo svesni njihovog profesionalizma. Na neki način sam ponosan što ću predstavljati italijanske medicinske sestre - zaključio je Miha.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Mihajlović je izgubio kilograme, kosu, bilo je očigledno da vodi žestoku borbu, ali sad Miha u svakom smislu izgleda kao "onaj stari".

- Moje zdravlje je sada odlično i baš se dobro osećam. Bilo je gusto, mogu slobodno da kažem da mi nimalo nije bilo lako, ali uspeo sam da preguram. Evo, tu sam, živ i zdrav, pričam sa vama - bilo je prvo što je Mihajlović rekao za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija