• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

10:32

ANĆELOTI BEZ DLAKE NA JEZIKU! Hvalospevi o Benzemi, Bejlu, a o JOVIĆU...

Tanjug

Fudbal

ANĆELOTI BEZ DLAKE NA JEZIKU! Hvalospevi o Benzemi, Bejlu, a o JOVIĆU...

Podeli vest

Madridski Real je pobedom započeo novu sezonu španske Primere

"Kraljevski" klub je u prvom kolu na strani savladao Alaves rezultatom 4:1

Osetili su se problemi u odbrani, ali to se moglo i očekivati s obzirom da su klub napustila dva ključna defanzivna igrača - Serhio Ramos i Rafael Varan. Ali napad je predvođen Karimom Benzemom blistao!

Foto: Tanjug

 

Istakao je Italijan Karlo Anćeloti da nije zadovoljan prvim poluvremenom i da bi drugo trebalo da bude primer za nastavak sezone.

- Igrali smo utakmicu u kojoj intenzitet nije bio dobar u prvom poluvremenu. Karimov gol je otvorio utakmicu, ali želim da igramo sa intenzitetom sa loptom i bez nje! Benzema je šlag na torti ovog tima, čitao je situacije tokom utakmice jako dobro. On je igrač za kojeg je premalo reći da je napadač. Kompletan je igrač. Kompletniji nego pre pet godina!

Foto: Tanjug/AP

 

Anćeloti je bio oduševljen i Načom, koji je odradio odličan posao u defanzivi, a stigao je i da se upiše u listu strelaca!

- On je igrač koji ima mogućnost da bude fokusiran punih 90 minuta. Uvek kažem da postoje dva tipa defanzivaca, pesimisti i optimisti. On je pesimista, jer uvek misli da nešto loše može da se dogodi i zato je uvek koncentrisan tokom svih 90 minuta.

Vinisijus Žunior je ušao u igru sa klupe i pogotkom u samom finišu postavio konačan rezultat!

- Mislim da je Vinisijus jako dobar u jedan na jedan situacijama. Rekao sam mu da mora da ima dodir ili dva da bi postizao golove. Teško je postići ga sa četiri ili pet dodira. Jako je mlad igrač i napredovaće! Na levom boku mogu da igraju Alaba, Mendi, Marselo, Migel i Načo. To je pozicija na kojoj ćemo puno menjati, jer Alaba može da igra jako dobro i kao centralni defanzivac!

Konačno je jednu dobru partiju u dresu Kraljevskog kluba pružio 115.000.000 evra plaćeni Eden Azar.

 - Azar je odigrao odličan meč, kao i svi ostali. Prvo poluvreme je to bilo sporo, sa i bez lopte. U drugom smo imali više intenziteta i kvaliteta. Azar je ispunio zadatak jer se prilično trudio. Istina je i da je bilo teško napadati kroz sredinu jer se Alaves odlično zatvorio.

Foto: Tanjug

 

Progovorio je Anćeloti i o Geretu Bejlu, a Luku Jovića, kojem je Bejl "preoteo" broj 18, ni ovoga puta nije spomenuo.... 

- Ne znam da li je više posvećen nego prethodnih godina, jer nisam bio tu. Dobro vidim sve igrače. Bejl će napredovati jer mu kondicija nije još na optimalnom nivou, kao ni ostalima. Svi mogu da napreduju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija