• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

10:54

UEFA ZAMENILA SUDIJE ZVEZDI I PARTIZANU! Evo KO sudi večitima u Evropi!

Fudbal

UEFA ZAMENILA SUDIJE ZVEZDI I PARTIZANU! Evo KO sudi večitima u Evropi!

Podeli vest

Prva će na teren izlaci Crvena Zvezda u utorak protiv Kluža na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za Ligu Evrope, a na centru će biti Bugarin Georgi Kabakov! Partizan će pravdu deliti na meču sa Santa Klarom u Portugalu – Holanđanin Serder Gezubujuk, sa pomoćnicima Josom van Zulenom i Johanom Balderom.

Fudbaleri Partizana i Santa Klare igraju prvi meč plej-ofa u četvrtak na Azorskim ostrvima sa početkom od 22.30, a poznat je arbitar koji će deliti pravdu na ovom susretu.

Serder Gazubujuk je već dva puta  sudio Zvezdi, ali nikad Partizanu! UEFA je rešila da i drugom najvećem srpskom klubu deli pravdu!

Foto: Starsportphoto

 

Sudio je crveno-belima oba puta na gostovanju. Jednom kada je Zvezda izgubila od Sasuola 3:0 u borbi za Ligu Evrope, a drugi put je bio srećan za naš tim,  protiv Spartaka u Trnavi kada su prošli posle produžetaka 2:1.

Videćemo da li će biti i Partizanu u napadu na Ligu konferencija u četvrtak sa početkom u 22.30!

Bugarin Georgi Kabakov će suditi Zvezdi protiv Kluža!

Kabakov nikada nije sudio Zvezdi, ali jeste Partizanu pre tri godine protiv Trakaija kada je u Humskoj pobedio 1:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija