• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

19:27

ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽE SON! Šampion dobio ŠAMARČINU u Londonu! Totenhem je PRERANO otpisan!

Tanjug/AP

Fudbal

ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽE SON! Šampion dobio ŠAMARČINU u Londonu! Totenhem je PRERANO otpisan!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema savladali su Mančester siti sa 1:0 u prvom kolu Premijer lige

Prežaljen je Totenhem na startu sezone i izbačen iz šampionske trke i pre nego što je ona počela, ali su Pevci večeras demantovali sve priče! Totenhem je na svom stadionu zadao prvi udarac braniocu titule i slavio sa 1:0 protiv Mančester sitija. 

Foto: Tanjug/AP

Bio je Siti i više nego ubedljiv prethodne sezone, a pre početka nove takmičarske godine brojni analitičari očekivali su mnogo napetiju borbu za titulu, a posle prvog kola čini se da će biti i zanimljivije od toga! Građani već zaostaju tri boda od glavnih konkurenata pošto su Mančester junajted, Čelsi i Liverpul razbiji svoje rivale. 

Nije se četa Pepa Gvardiole sastavila sa fudbalom večeras, dok je Nuno Espirito Santo posle samo dva meseca od Totenhema napravio dobru mašineriju, iako je još rano za zaključke. Tim Portugalac ima na raspolaganju daleko je od "top 4", a dodatni problem predstavlja Hari Kejn koji danas nije nastupao jer želi iz Londona. 

Foto: Tanjug/AP

Da ironija bude veća Kejn želi da pojača redove današnjeg rivala Mančester sitija, a ako do danas nije bilo para, Građani će morati da se "skrpe" jer bez napadača neće ići! Šampion je imao samo jednu pravu šansu i to u 84. minutu preko Kevina De Brujnea, dok je Totenhem pretio svaki put kada bi prešao pola. 

Pokušavali su Bergvajn, Lukas, Hejbjerg, a kada nikoga u timu Totenhema ne ide tu je Son Heung Min da "izbunari" bodove. Tako je bilo i večeras, pošto je Koreanac u 55. minutu iskoristio asistenciju Stivena Bergvajna i postavio konačnih 1:0!

Foto: Tanjug/AP

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PREMIJER LIGA - PRVO KOLO

Petak

Brentford - Arsenal 2:0 (1:0)
Kanjos 22, Norgard 73

Subota

Mančester Junajted - Lids 5:1 (1:0)
Fernandes 30, 54, 60, Grinvud 52, Fred 69 - Ejling 48

Barnli - Brajton 1:2 (1:0)
Tarkovski 2 - Maupaj 73, Mekalister 78

Čelsi - Kristal Palas 2:0 (2:0)
Alonso 27, Pulišić 40

Everton - Sautempton 3:1 (0:1)
Rišarlison 47, Dukure 76, Kalvert-Luin 81 - Armstrong 22

Lester - Vulverhempton 1:0 (1:0)
Vardi 41

Votford - Aston Vila 3:2 (2:0)
Denis 10, Sar 42, Ernandez 67 - Mekdžin 70, Ings 90+7 pen

Norič - Liverpul 0:3 (0:1)
Žota 26, Firmino 65, Salah 74

Nedelja

Njukasl – Vest Hem 2:4 (2:1)
Vilson 5, Marfi 40 – Kresvel 18, Benrama 53, Souček 63, Antonio 66

Totenhem - Mančester Siti 1:0 (0:0)
Son 55


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija