• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

09:24

ZBOG NADOBUDNOSTI ZATVORIO SEBI VRATA U ZVEZDI, A SADA DOBIO MILIONE! Klub Prijoviću PLATIO DA ODE!

Fudbal

ZBOG NADOBUDNOSTI ZATVORIO SEBI VRATA U ZVEZDI, A SADA DOBIO MILIONE! Klub Prijoviću PLATIO DA ODE!

Podeli vest

Crvena zvezda je u junu bila uverena da je sve dogovorila sa napadačem Aleksandrom Prijovićem, ali došlo je do velikog preokreta! Sada je srpski napadač završio je sa Al-Itihadom i uskoro će postati slobodan igrač

Poljski i grčki mediji prenose da su se Prijović i Al-Itihad dogovorili oko raskida ugovora i da će sve uskoro biti završeno.Klub iz Saudijske Arabije će posle raskida ugovora isplatiti Prijoviću čak 11 miliona evra, a imao je važeći ugovor na još dve godine!

Foto: Starsportphoto

 

Kako pišu poljski medijii, veliki broj klubova zainteresovan za Prijovića – traži ga nekoliko ruskih i turskih klubova, kao i njegov bivši PAOK.

Ovog leta dovodio se u vezu sa Crvenom zvezdom, ali na kraju dogovora između njega i šampiona Srbije nije bilo.

Podsetimo, povodom cele situacije se tada oglasio i generalni direktor Zvezdan Terzić!

Foto: Informer dnevne novine

 

- Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv - rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe!

Prijović ima 31 godinu i za reprezentaciju Srbije postigao je dva gola na 13 utakmica. U karijeri je nastupao PAOK, Boluspor, Đurgarden, Legiju, Sion, Lozanu, Tromso, Derbi, Nortempton i Jeovil.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija