• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

10:25

ŠPANIJA I DALJE BRUJI O VELIKOM KIKSU MLADOG ZIDANA! Šta li će mu tata reći? /VIDEO/

printscreen

Fudbal

ŠPANIJA I DALJE BRUJI O VELIKOM KIKSU MLADOG ZIDANA! Šta li će mu tata reći? /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Sevilje savladali su Rajo Valjekano 3:0, u poslednjem meču nedeljnog programa prvog kola LaLige, a meč je obeležio sin Zinedina Zidana, Luka

Čuvar mreže gostiju, Luka Zidan, napravio je najveći kiks u dosadašnjoj karijeri i ostavio rano sa

Zahvaljujući crvenom karton, timu iz Andaluzije posao je bio olakšan! Luka Zidan je neshvatljivo reagovao u uvodnom delu meča! Navijači su bili u neverici, pa se i dan kasnije prepričava ova greška mladog Zidana!

On je u 16. minutu napravio lošu procenu, En Nesiri je prvi stigao do lopte, da bi ga potom Zidan nepropisno povukao sa leđa, tačnije vukao!

Napadač Sevilje je bio siguran  sa bele tačke i tako doveo u prednost domaće.

Izabranici Đulena Lupetegija su vođstvo duplirali u 55. minutu, kada je Erik Lamela uz dosta sreće postigao gol.

Argentinac se u 79. minutu još jednom upisao u strelce za konačnih 3:0! Za Sevilju je branio srpski reprezentativac Marko Dmitrović!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZIDANOV DRES PRODAT na aukciji za 100.000 evra!
Fudbal

ZIDANOV DRES PRODAT na aukciji za 100.000 evra!

Jedan od dresova napravljenih za francuskog fudbalera Zinedina Zidana predviđenih za finale Svetskog fudbalskog prvenstva 1998. prodat je za više od 100.000 dolara u Los Anđelesu, objavila je aukcijska kuca Džulijens aukšns

20.07.2021

11:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija