• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2021

11:22

VLAHOVIĆ ULAZI U ISTORIJU! ATLETIKO I SRBIN-GOTOVA STVAR! Napadač ruši Jovićev rekord!

Fudbal

VLAHOVIĆ ULAZI U ISTORIJU! ATLETIKO I SRBIN-GOTOVA STVAR! Napadač ruši Jovićev rekord!

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se nadomak prelaska u Atletiko Madrid prenose mnogi evropski mediji, a jedan tvrdi da ima pouzdanu iformaciju

Dominirao je Vlahović u Seriji A prethodne sezone, a ništa slabije nije otvorio ni ovu. Interesovanje za srpskog napadača je ogromno, a prvi favorit za njegov potis je Atletiko Madrid!

Špic Fiorentine napustiće "ljubičaste" nakon tri godine, a cena transfera je, kako prenosi "Korijere delo Sport", 70.000.000 evra. Ugledni listi donosi naslov "Vlahović u Atletiku – gotova stvar".

Dušan je prošle sezone postigao 21 gol, što mu je donelo dobar status na letnjoj transfer pijaci. Fiorentina je pokušavala da produži ugovor sa njim do 2026. godine, nudeći mu platu od tri miliona evra – ali uzalud.

Foto: reuters

 

Želi Dijego Simeone da uprao Dušana Vlahovića sa Anhelom Koreom i Luisom Suarezom! Dete Partizana su povezivali sa još nekim klubovima, poput Intera, Totenhema i Arsenala, ali je očigledno Atletiko bio najkonkretniji.

Inter je odustao čim je cifra koju Viola traži prešla 50 miliona, Totenhem još uvek ne zna da li će Hari Kejn ostati ili neće, dok su pregovori Vlahovićevog agenta i Arsenala propali.

Foto: Tanjug/AP

 

Sve u svemu, ukoliko dođe do transfera - a sva je prilika da hoće, Dušan Vlahović će ući u istoriju srpskog fudbala, kao najskuplji igrač iz naše zemlje, posle Luke Jovićam koji je za 60 miliona prešao iz Ahntrahta u Real Madrid!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija