• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

19:31

Portugalci besni na sebe! Trebalo je da NAPUNIMO mrežu Partizana

FK Partizan

Fudbal

Portugalci besni na sebe! Trebalo je da NAPUNIMO mrežu Partizana

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Santa Klari sa 2:1 u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija, ali Portugalci žale što trijumf nad crno-belima nije ib oubedljiviji

U tome je prednjačio trener Santa Klare Danijel Ramos.

Prezadovoljan sam učinkom, ali ne toliko i rezultatom. Bili smo bliži trećem golu, ali kada niko nije očekivao rival je smanjio na 2:1. Kontrolisali smo utakmicu, bili tim koji je diktirao tempo, igrali smo ofanzivno i pokazali energiju. Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Iako je trijumf trebalo da bude ubedljiviji, Partizan je dobar protivnik. Čestitam igračima, odigrali su utakmicu dostojnu kluba Santa Klara - kazao je Ramos, koji nije kri ozadovoljstvo što je baš njegov tim prvi koji je ove sezone naneo poraz "parnom valjku".

Domaći tim je u duelu sa Partizanom imao velikih kadrovskih problema, ali je i pored toga izašao kao pobednik.

Igrali smo odlično od početka sezone, uz izuzetak Tondele. Pokušavamo da dominiramo, igramo sa duhom i uz veliku solidarnost. Svi rade, svi slave, svi se bore. Ulazimo na teren svesni da ukoliko igramo najbolje što možemo rivali će nas teško pobediti. Čestitale su nam i sudije, istakle da imamo veoma dobar tim i sve ovo mi je pravo zadovoljstvo. Predstavljamo Portugaliju van granica - dodao je strateg Santa Klare.

Slično kao trener razmišlja i strelac prvog gola Karlos Karvaljo.

Priznajem da je bilo naporno, imali smo 10 dana karantina i nismo mogli da treniramo kako treba. Uprkos tome, uspeli smo da odigramo sjajnu utakmicu, rezultat je pomalo loš, mogli smo da odemo odavde s znatno većom razlikom. Ništa nije zagarantovano za revanš. Želim ovu pobedu da posvetim Loštinji i igračima koji nisu bili prisutni - poručio je Karvaljo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija