• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2021

21:03

ALEGRI OTKRIO ŠTA MU JE REKAO RONALDO! Čitao sam glasine, ALI...

Fudbal

ALEGRI OTKRIO ŠTA MU JE REKAO RONALDO! Čitao sam glasine, ALI...

Podeli vest

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će Kristijano Ronaldo ostati u tom klubu, precizirajući da je takva uveravanja dobio od samog Portugalca

I dalje se fudbalski svet pita hoće li Kristijano Ronaldo promeniti sredinu, ali njegov trener nema dilemu!

- Da razjasnimo, Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu- rekao je Alegri koji je na konferenciji za novinare morao da odgovori na nekoliko pitanja o formi i stanju duha Ronalda dan uoči prve utakmice Juventusa u novoj sezoni protiv Udinezea.

Foto: reuters

 



- Uvek je dobro trenirao i uvek je bio na raspolaganju. Čitao sam glasine u novinama, ali nam nikada nije rekao da želi da ode - dodao je Alegri.

Najbolji strelac prošle sezone u Italiji sa 29 golova dobio je poštedu i nije igrao u četvrtak protiv mladog tima Juventusa što je bila poslednja provera pred start sezone, ali je "na raspolaganju" za početak Serije A. Sam Ronaldo je ove sedmice objavio dugu poruku u kojoj je demantovao svoj mogući povratak u Real Madrid, ali nije izričito potvrdio da će ostati u Juventusu kako bi ispoštovao svoju četvrtu i poslednju godinu ugovora.

Foto: Reuters

 



Glasine o njegovom odlasku ponovo su počele da se ponavljaju nakon novog neuspeha Juventusa u Ligi šampiona i eliminacije u osmini finala, kao i prethodne sezone. Juventus, "kao i svake godine, želi da pobedi u svim takmičenjima", istakao je Alegri koji se vratio u klub posle dve godine i nakon neuspešnog eksperimenta "Pirlo" u kojem je Juve ostao bez Skudeta prvi put još od 2012. godine.

- Hajde da idemo korak po korak i da prvo dobijemo meč u Udinama- rekao je Alegri koji je sa Juventusom (2015. do 2019) pet puta osvajao titulu prvaka.

Utakmica Udineze - Juventus igra se sutra od 18.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija