• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2021

21:48

MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS! Slovenci mu spremaju OTKAZ nakon KATASTROFALNIH rezultata!

Fudbal

MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS! Slovenci mu spremaju OTKAZ nakon KATASTROFALNIH rezultata!

Podeli vest

Srpski trener Savo Milošević upao je u seriji loših rezultata na klupi Olimpije

Ljubljanska Olimpija je  nakon pobede u velikom derbiju protiv Maribora upisala četiri poraza na pet mečeva. Meru četi Sava Miloševića dva puta je uzela Santa Klara, potom Koper i sada Brava. 

Do sada je Savo Milošević bio odmeren nakon poraza, ali se nakon 90 minuta protiv Brava videlo da nešto ne funkcioniše, te je srpski stručnjak bio uzuzetno besan. 

- Prvi put otkako sam postao trener Olimpije zaista sam razočaran. Iznad svega ponašanjem i odnosom prema utakmici. Od prvog minuta se videlo da nismo pravi, da smo mlitavi, da se nismo skupili. Nismo dali sve od sebe, a sa takvim ponašanjem nismo imali nikakve šanse - rekao je Milošević i nastavio. 

- Naši ključni igrači su razočarali, kad je tako onda je teško. Ali nema izgovora. Nisam bio ljut posle Kopera, jer sam očekivao da budemo izmoreni. Nisam se žalio ni posle Santa Klare, jer je pristup bio pravi, a izgubili smo od bolje ekipe. Nije bilo kajanja. Danas je međutim druga priča. Pokušavam da nađem uzrok, ali…

Najavio je nakon toga Milošević promene u timu Olimpije. 

Foto: Printscreen You Tube

- Rekao sam igračima već u svlačionici – biće promena, to je jasno. Neću da kažem kojih i nisu to kazne, ali neke stvari moramo da ispravimo. Ne prihvatam samo loš pristup. Ko se trudio, ali nije mogao, neće biti kažnjen, samo ukoren - ističe srpski strateg, a potom i deo krivice preuzima na sebe. 

- Ne želim da upirem prstom na druge. Moja je krivica. Čak i ako smo loše izgledali na terenu – moja je krivica. Ali drugo je kad nema pravog odnosa prema igri, to nije moja krivica. Kako bilo, potrudiću se da se obezbedim da se ovo nikad ne ponovi. Ako si profesionalni fudbaler moraš uvek da daješ maksimum. To je bio naš najveć problem. A samo to tražim. Da svako ko izađe na teren pokaže pravi pristup. Bar toliko. 

Ipak, u Sloveniji se polako priča o otkazu koji sledi Savu Miloševiću. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U cemu strateg

pre 2 godine

U cemu je to Savo srpski strateg? Gde je i koliko pokazao svoje znanje i svoju strategiju? Gde? U Partizanu? On strateg?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija