• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

07:08

TRANSFERI KOJI SE JOŠ ČEKAJU! Biće PAKLENO na fudbalskoj PIJACI do kraja prelaznog roka! Među njima i jedan SRBIN!

Tanjug/AP

Fudbal

TRANSFERI KOJI SE JOŠ ČEKAJU! Biće PAKLENO na fudbalskoj PIJACI do kraja prelaznog roka! Među njima i jedan SRBIN!

Podeli vest

Još sedam dana ostalo je do kraja letnjeg prelaznog roka u većini evropskih liga

Brojni klubovi žalili su se na velike finansijske probleme usled pandemije koronavirusa, te se očekivao miran prelazni rok, a dobili smo nešto sasvim suprotno! 

Jedan od najboljih igrača današnjice Lionel Mesi napustio je Barselonu posle 21 godine, a Kamp Nou zamenio je Parkom Prinčeva. Ipak, tu ne bi trebao da bude kraj velikim transferima buduće da se čeka odlazak njegovog najvećeg rivala Kristijana Ronalda iz Juventusa! 

Kristijano Ronaldo - Juventus 

Odjeknula je u nedelju vest da je Kristijano Ronaldo rešen da napstui Juventus i promeni sredini u finišu prelaznog roka. Odbio je Portugalac da igra od prvog minuta protiv Udinezea, te nema sumnje da se "kuva" nešto ozbiljno u Torinu. 

Foto: Tanjug/AP

Pokušali su Pavel Nedved i Masimilijano Alegri da "ugase požar" i demantuju sve glasine, ali nisu delovali uverljivo. Tokom leta Ronaldo se dovodio u vezu sa Pari Sen Žermenom, ali su jako male šanse da će Sveci moći sebi da prijušte i Portugalca. 

Nakon toga, u priču se uključio i Real Madrid koji je spreman da vrati Ronalda u tim, ali je Karlo Ančeloti na Tviteru demantovao priče o interesovanju za jednog od najboljih igrača današnjice. Upravo to predstavlja glavnu kočnicu za njegovo odlazak jer zainteresovanih klubova nema. 

Najveće su šanse da će ipak ostati u Juventusu, ali su britanski mediji poslednjih dana pominjali da bi mogao i u Mančester junajted, pa čak i u redove najvećeg rivala Mančester sitija. 

Kilijan Mbape - Pari Sen Žermen

Najvredniji fudbaler današnjice lako bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti Pariz budući da tamošnji mediji javljaju da je izuzetno nezadovoljan zbog dolaska Lionela Mesija. Iako se Mbape ogalsio na društvenim mrežama i demantovao glasine, priče o njegovom prelasku u Real Madrid su sve glasnije. 

Foto: Tanjug

Madriđani su neobično mirni u poslednjih godinu dana. Nije odjeknula "bomba" u na Santiago Bernabeu stadionu još od Edena Azara, a dolazak Mbapea bi bio baš po ukusu navijača. 

Pored Real Madrida, ostrvsi mediji navode da je čak i Liverpul spreman da se uključi u borbu za Mbapeov potpis, ali tek od zime budući da će Francuz tada moći da pregovara sa klubovima jer mu ugovor ističe poslednjeg dana juna naredne godine. 

Hari Kejn - Totenhem 

Najveća "sapunica" letnjeg prelaznog roka sigurno da je engleski napadač Hari Kejn. Kapiten Totenhema u finišu prethodne sezone saopštio je upravi da želi iz kluba, ali od tada konkretnih informacija nema. Mančester siti je od prvog dana favorit za njegov potpis, ali su se Građani pošteno istrošili za Džeka Griliša. 

Foto: Starsportphoto

Ipak, u Sitiju spremaju napad na Harija Kejna u finišu prelaznog roka. Vlasnik Totenhema je odbio ponudu tešku 146.000.000 evra, ali neće velikan iz Mančestera stati na tome. Totenhem želi okruglo 175.000.000 evra, ali je pitanje mogu li Građani da ispune njihove zahteve. 

Pokrenula se poslednjih dana priča i o novoj ljubavi između Totenhema i Mančester sitija, ali je u to teško poverovati budući da Pevci ubrzano rade na dovođenju Adama Traorea iz Vulverhemtona. 

Pol Pogba - Mančester junajted

Poslednja kockica u supertimu Pari Sen Žermena trebao bi da bude dolazak francuskog reprezentativca Pola Pogbe. Teško je poverovati odakle sredstava za još jedan astronomski ugovor, ali da postoje veze na relaciji PSŽ - Pogba - postoje! 

Francuzu ugovor ističe za manje od godinu dana, te Parižani spremno vrebaju da dovedu Pogbu ispod cene i tako formiraju najjači tim u istoriji fudbala. Teško je za očekivati da će se to dogoditi u ovom prelaznom roku, ali je nešto realnija priča zima i poslednjih šest meseci ugovora. 

Foto: Tanjug/AP

Pored Pogbe, Parižani žele da dovedu i Eduarda Kamavingu iz Rena, a golobradi Francuz je legitimni naslednik Pola Pogbe iako zvezda Mančestera ima svega 28 godina. 

Dušan Vlajović - Fiorentina 

Jedan od najtraženijih igrača na svetu u ovom momentu je Dušan Vlahović. Napadač Fiorentine je eksplodirao prethodne godine i pomogao Violi da sa 21 golom da opstane u Seriji A. Utisak je da je vreme za novi i veći izazov, ali poslednjih dana sve više deluje da od transfera neće biti ništa! 

Foto: reuters

Atletiko Madrid se ohladio nakon poslednjeg "ne" Roka Komisa, Mančester junajted još uvek "klacka" između Vlahovića i Kejna, Totenhem čeka da Kejn ode u Mančester, pa su sve prilike da će Vlahović ostati u Toskani makar još jednu godinu, a o tome su govorili iz uprave Viole. 

Vlahović je procenjen na 40.000.000 evra, ali u Fiorentini ne žele da čuju za manje od 70.000.000 evra, dok Komiso insistira na punih 100.000.000 evropskih novčanica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija