• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2021

23:05

SLAVIĆE SE U ISTOČNOM LONDONU! Vest Hem GLEDA SA VRHA!

Tanjug/AP

Fudbal

SLAVIĆE SE U ISTOČNOM LONDONU! Vest Hem GLEDA SA VRHA!

Podeli vest

Fudbaleri Vest Hema savladali su Lester u poslednjem meču drugog kola Premijer lige sa 4:1 (1:0)

Slaviće se u istočnom Londonu u narednim danima budući da je Vest Hem novi lider Premijer lige. Istina, tek je drugo kolo, ali za navijače Čekićara današnji trijumf protiv Lestera mogao bi da se smatra praznikom - 4:1 (1:0). 

Foto: Tanjug/AP

Plesali su izabranici Dejvida Mojesa po terenu, ali je porazu Lestera pomogao naivan žuti karton koji je dobio Ajoze Perez u 40. minutu. Umeli su to Čekićari da iskoriste, a veče je ulepšao Majkl Antonio sa dva gola. Tako je Jamajčanin prestigao Di Kanija na večnoj listi strelaca Vest Hema. 

Za razliku od Vest Hema, Lester se nije pojavio na meču. Potpuno isključeno je delovala četa Brendana Rodžersa, a poraz je uspeo da ublaži Juri Tielemans. Ipak, nije bilo spasa te su Lisice doživele pravi debakl. 

Poveli su Čekićari u 26. minutu posle greške Džejmija Vardija. Sevnula je kontra Vest Hema, Said Benrama je uposlio Fornalsa, a Španac rutinski poslao loptu iza leđa Kaspera Šmajhela. Usledio je bespotreban crveni karton, te su kola krenula nizbrdo za Lester. 

Foto: Tanjug/AP

Na startu drugog poluvremena se i Benrama upisao u strelce i pokazao da mu je bilo potrebno vreme da se "prebaci" na premijerligaški ritam. Uspeo je potom Tielemans da smanji rezultat, te su se Lisice razletele i krenule na sve ili ništa. Vrebao je Antonio svoju šansu i ugrabio je. I to dva puta u 80. i 84. minutu. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PREMIJER LIGA - 2. KOLO

Subota

Liverpul - Barnli 2:0 (1:0)
Žota 18, Mane 58

Aston Vila – Njukasl 2:0 (1:0)
Ings 45+3, El Gazi 62

Kristal Palas – Brentfod 0:0

Lids – Everton 2:2 (1:1)
Klih 41, Rafinja 73 – Kalvert Luin 30, Grej 50

Mančester Siti – Norič 5:0 (2:0)
Krul 7 ag, Griliš 22, Laport 64, Sterling 71, Marez 85

Brajton - Votford 2:0 (2:0)
Dafi 10, Mopej 41

Nedelja

Sautempton - Mančester Junajted 1:1 (1:0)
Fred 30ag - Grinvud 55

Vulverhempton - Totenhem 0:1 (0:1)
Ali 9pen

Arsenal - Čelsi 0:2 (0:2)
Lukaku 15, Džejms 35

Ponedeljak

Vest Hem - Lester 4:1 (1:0)
Fornals 26, Benrama 56, Antonio 80 i 83 - Tilemans 60


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija