• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2021

12:27

REAL U NEVERICI! NI 200 MILIONA NE PALI KOD PSŽ-A! Mbape ostaje!

Tanjug

Fudbal

REAL U NEVERICI! NI 200 MILIONA NE PALI KOD PSŽ-A! Mbape ostaje!

Podeli vest

Francuski reprezentativac Kilijan Mbape ostaje u Pari Sen Žermenu i ove sezone, prenose francuski mediji, a to tvrde i čelni ljudi francuskog kluba

Čelnici kluba iz Pariza za oktobar su zakazali pregovore o produžetku saradnje francuskog reprezentativca sa klubom do leta 2025. godine.

Mbape je ranije izrazio želju da ode u Real i navodno je odbio platu u PSŽ - u od 30 miliona evra po sezoni.

 

 


Vlasnici PSŽ veruju u preokret i ostanak jednog od najboljih igrača u timu i posle juna 2022. godine.

 

 

Dok se u satima poslednjeg dana prelaznog roka čeka da vidimo možda i najskuplji transfer svih vremena, šeik Kalifa bin Hamad al Tani, brat prvog čoveka Pari Sen Žermena Nasera al Kelaifija, imao je jasnu poruku!

Kalifa bin Hamad al Tani je takođe želeo da se stavi tačka na spekulacije po pitanju statusa jednog od najboljih fudbalera na svetu. Ispalio je i otrovne strelice prema uglednoj madridskoj štampi i njihovim naslovima usmerenim ka Mbapeovom transferu i to rečima: Ovo je samo medijski pritisak. Ne ide to tako sa najbogatijim klubom na svetu. To je realnost!

 

 

Ne zanimaju PSŽ milioni Reala, ni to što su bili spremni da plate čak 200. miliona...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija