• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

21:03

KEJNA NE ZANIMA ŠTA DRUGI MISLE! Savest mi je ČISTA!

Fudbal

KEJNA NE ZANIMA ŠTA DRUGI MISLE! Savest mi je ČISTA!

Podeli vest

Udarna igla Totenhema i reprezentacije Engleske, Hari Kejn, iako je već bio viđem u novom klubu, nije prešao u Mančester Siti

Mančester Siti je na sve načine pokušao da dovede Kejna nakon odlaska Aguera u Barselonu.

- Rekao sam i ranije da navijači imaju pravo na svoje mišljenje. Ali očigledno je da ponekad ne shvataju celu priču o tome šta se dešava. Mogu samo da kažem da sa moje tačke gledišta imam čistu savest i jedino što moram je da nastavim da radim ono što sam uvek radio- izjavio je Kejn.

Foto: Reuters

 

Ipak "građani" u toj nameri nisu uspeli, a kako su nedavno preneli ostrvski mediji golgeter traži da postane najplaćeniji igrač u Premijer ligi sa platom od 465.000 evra nedeljno!

Ako mu klub izađe u susret, Kejn će imati veću platu od Kevina de Brujnea i Džeka Griliša!

Kejn je takođe tražio da se u ugovor unese i klauzula o ranijem odlasku u slučaju zadovoljavajuće ponude za obe strane.

Engleski reprezentativac ima ugovor do 2024. godine i svakako da će i narednog leta biti neophodno ozbiljno obeštećenje kako bi napustio London.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija