• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

23:56

RADNIČKI PROMOVISAO NOVOG TRENERA! Koković želi sa NIŠLIJAMA U VRH!

Fudbal

RADNIČKI PROMOVISAO NOVOG TRENERA! Koković želi sa NIŠLIJAMA U VRH!

Podeli vest

Radnički iz Niša je u klupskim prostorijama na stadionu Čair zvanično promovisao novog šefa stručnog štaba Radomira Kokovića

 Mladi i perspektivni trener preuzeo je kormilo člana Superlige Srbije nakon rastanka Nišlija sa Aleksandrom Stankovićem!

- Zadovoljstvo mi je što sam u velikom fudbalskom centru sa istorijom i tradicijom, u klubu koji je srpskom fudbalu dao nebrojeni broj talenata. Čast mi je da sam šef stručnog štaba ovakvog kluba i želim da se zahvalim Ivici Tončevu i ostalim članovima rukovodstva kluba na ukazanom poverenju. Pružiti poverenje mladom treneru kao što sam ja zahteva određenu hrabrost i viziju. Želim da implemnentiram svoj model igre u Radnički, prepoznatljiv i jedinstven u Srbiji. Okolnosti su otežavajuće jer nisam odradio prelazni rok i pripreme sa ekipom i moraću da upoznajem igreče u hodu, kao i oni mene. Sve su to kvalitetni fudbaleri, ali je takav trenutak da su psihički u padu, pa ću imati kompleksan zadatak da podignem ekipu psihički, a onda i igrački, da već u sledećem kolu Radnički izgleda bolje na terenu. Nisam mađioničar, ne mogu ništa da uradim preko noći, ali se ne plašim izazova da Radnički dovedem na mesto koje mu pripada odnosnou sam vrh srpskog fudbala - rekao je Koković.

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji trener Zemuna, Sinđelića, Grafičara i Voždovca, Radnički će predvoditi od 8. kola i duela upravo sa bivšim klubom - Voždovcem, a ima pobedničke ambicije.

- Nisam sa rukovodstvom pričao konkretno o ciljevima i plasmanu, ali lična ambicija mi je da obezbedimo izlazak u Evropu. Težićemo pobedi u svakoj utakmici. Nije realno trijumfovati u svakom duelu, ali moje i klupske ambicije su najviše, dovedeni su igrači kalibra da se bore za sam vrh i potrudićemo se da to i ostvarimo. Gajim napadački fudbal, volim da ekipa dominira kroz posed, da se pitamo na svakoj utakmici bez obzira ko je protivnik. Prethodni klub koji sam vodio u Superligi postigao je gol na svakom meču što nije pošlo od ruke ni Partizanu i Zvezdi. Probaću da implementiramsvoju filozofiju i mogu da obećam da ćemo igrati napadački, riskantno, i da ćemo pokušati da pokažemo fudbalsku hrabrost što se u Srbiji ne viđa često- izjavio je Koković.

Foto: Starsportphoto

 

Ekipu Radničkog je tokom letnje pauze selektirao Nenad Lalatović, ali je pre početka prvenstva prihvatio ponudu Al Batina i preselio se u Saudijsku Arabiju.

Nasledio ga je Aleksandar Stanković i zadržao se samo šest kola u povratničkom mandatu pošto su rezultati bili ispod očekivanja a prelazno rešenje na gostovanju Partizanu bio je Vladimir Đorđević, strateg omladinaca Nišlija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija