• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

17:37

POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA RADNIČKI! Nišlije PREDSTAVILE ogromno POJAČANJE! Kamerunac stiže iz LIGE ŠAMPIONA! /FOTO/

Fudbal

POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA RADNIČKI! Nišlije PREDSTAVILE ogromno POJAČANJE! Kamerunac stiže iz LIGE ŠAMPIONA! /FOTO/

Podeli vest

Kamerunski fudbaler Mburija Bazile Jamkama novi je igrač niškog Radničkog, potvrdio je danas klub.

- U Nišu sam već nekoliko dana, prvi utisci su sjajni i radujem se što sam dobio priliku da igram u Radničkom. Želim da napravim ozbiljnu karijeru u Evropi i smatram da je Radnički odlična sredina da krenem ka tom cilju. Poštujem saigrače, konkurencija je žestoka, a moja ambicija je da se što pre nametnem treneru Kokoviću i da budem standardni prvotimac - izjavio je Jamkama za klupski sajt.

Jamkam je sa svojim prethodnim klubom iz domovine Bamendom nastupao u afričkoj Ligi šampiona.

- Kamerunu sam igrao fudbal na visokom nivou. Liga šampiona Afrike je ozbiljno i zahtevno takmičenje, a u reprezentaciji sam delio svlačionicu sa fudbalerima koji su već napravili ozbiljna imena u Evropi. Mogu da odgovorim zadacima na nekoliko pozicija u zadnjoj liniji, nije mi strana ni uloga zadnjeg veznog - rekao je on.

 

 

Jamkam smatra da može da pomogne Radničkom u nastavku sezone.

- Očekujem da u Radničkom ostavim dobar utisak, za ekipu ću dati poslednji atom snage i verujem da ćemo beležiti dobre rezultate, u skladu sa očekivanjima javnosti i navijača - izjavio je Jamkam.

Kamerunac ima 23 godine i nastupao je za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija