• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2021

13:53

GROF NAŠAO NOVI KLUB! Vratio se na MESTO USPEHA!

Fudbal

GROF NAŠAO NOVI KLUB! Vratio se na MESTO USPEHA!

Podeli vest

Iskusni fudbalski stručnjak Miodrag Grof Božović vratio u Arsenal iz Tule, u kome je uspešno radio u sezoni 2017/2018.

U prvom mandatu u turskom klubu Grof Božović je završio kao sedmi u Premijer ligi Rusije, što je bio najbolji rezultat u klupskoj istoriji!

Ipak je posle toga nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio da ode.

Posle više od tri godine ponovo je dogovorio ugovor sa ruskim timom! Božović je ptopisao ugovor na dve sezone.

Crnogorski trener je i poslednji posao imao  u Rusiji!

Foto: Starsportphoto

 

Sa klupe je vodio Krila Sovjetov, a on je i trenersko ime tekao u toj zemlji! Vodio je moskovsku Lokomotivu, Rostov, Amkar iz Perma, Dinamu i Moskvi.

Podsetimo, sa Crvenom zvezdom je osvojio titulu prvaka Srbije 2016, a aonda  podneo ostavku posle poraza od Voždovca godinu dana kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija