• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

19:22

SUROVI MITROVIĆ UBIJA GOLMANE U POJAM! Srbin nemilosrdan, u leđa mu gledaju Levandovski, Lukaku...

Starsportphoto

Fudbal

SUROVI MITROVIĆ UBIJA GOLMANE U POJAM! Srbin nemilosrdan, u leđa mu gledaju Levandovski, Lukaku...

Podeli vest

Rešeta Aleksandar Mitrović i niko ne može da ga zaustavi

Srpski napadač je sa dva gola u prvom poluvremenu utakmice sa Luksemburgom na "Marakani" samo uvećao prednost na tabeli najboljih napadača evrpskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

MItrović ima na kontu  sedam golova na četiri kvalifikaciona meča. U leđa mu gledaju Robert Levandovski, Romelu Lukaku, Burak Jilmaz i Eran Zahavi, koji su postigli po četiri gola.

Foto: Starsportphoto

 

 

Najbolji strelac u istoriji našeg državnog tima, koji sada na kontu ima 43 gola, prvi pogodak protiv Luksemburga dao je u 22. minutu, posle dodavanja Sergeja Milinković Savića, a potom se našao na pravom mestu i u 35. minutu, kada je odličan centaršut Filipa Kostića poslao u mrežu.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećanja radi, Mitrovićev je protiv Irske ušao u igru sa klupe u 63. minutu i postigao dva gola, a onda je ponovo bio starter.

Pogađao je jednom protiv Portugalije i dva puta protiv Azerbejdžana, a za sada i dva puta protiv Luksemburga. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija