• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

19:56

AU KAKVOG KUMA IMA! Bivšeg fudbalera Zvezde raspametio rijaliti učesnik Stefan Karić! ISTETOVIRAO NJEGOVO IME NA TELU! /FOTO/

Fudbal

AU KAKVOG KUMA IMA! Bivšeg fudbalera Zvezde raspametio rijaliti učesnik Stefan Karić! ISTETOVIRAO NJEGOVO IME NA TELU! /FOTO/

Podeli vest

Ne kaže se za džabe - Kum nije dugme! To je na svojoj koži osetio Luka Milunović nekadašnji fudbaler Crvene zvezde!

Dobro pamte navijači Crvene zvezde Luku Milunovića, brzonogog ofanzivca koji im je donosio osmeh na lice!

Foto: Starsportphoto

 

Odličan utisak ostavio je na "delije" dok je nosio crveno-beli dres od 2012-2014 godine, kada je odigrao 46 mečeva i postigao 10 golova, a posebno im je bio drag onaj iz derbija protiv Partizana u martu 2012!

Sada je Milunović objavio sliku na kojoj pozira pored noge svog kuma Stefana Karića, inače popularnog  rijaliti učesnika, koji mu je tako dokazao koliko mu znači!

 

 

Karić je na svojoj nozi istetovirao dres sa brojem 16 i prezimenom Milunović!

Nema sumnje da je dirnuo nekadašnju uzdanicu srpskog šampiona, koji je kasnije igrao za Platanijas, Aris, Voždovac, Debrecin i Napredak...

Pratioci na društvenoj mreži Instagram bili su oduševljeni ovom fotografijom, pa su pljuštali lajkovi i komentari...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija