• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2021

21:08

OD KRSTAJIĆA IMAM JOŠ MNOGO DA UČIM! Rajković ODUŠEVLJEN zbog dolaska u TSC!

Fudbal

OD KRSTAJIĆA IMAM JOŠ MNOGO DA UČIM! Rajković ODUŠEVLJEN zbog dolaska u TSC!

Podeli vest

Novi fudbaler TSC Slobodan Rajković izjavio je da je odluku o dolasku u Bačku Topolu doneo brzo, posle kratkih pregovora, u želji da doprinese rezultatima kluba

- Sigurno je da sam stekao dosta iskustva igrajući u inostranstvu. Pokušaću da to prenesem na mlade igrače, što na terenu, što van terena - rekao je Rajković za klupski sajt.

On je u TSC došao kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone 2022/23. Rajković je pohvalio TSC, istakavši da je to ambiciozan klub, koji donosi nešto novo u srpski fudbal, zbog čega se nije dvoumio oko dolaska.

Prema njegovim rečima, posebno mu je drago što mu je trener u klubu Mladen Krstajić, koji je igrao na istoj poziciji kao on danas, i koji mu je bio jedan od uzora.

 

 

- I sada sa 32 godine sigurno mogu da naučim nešto novo od njega. Verujem da svi mi zajedničim radom, i mlađi i straiji igrači, možemo da napredujemo i da beležimo dobre rezultate - kazao je Rajković.

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je klub izuzetno zadovoljan što se timu iz Bačke Topole pridružuje Rajković, izuzetno iskusan i kvalitetan štoper.

- Naš klub je jako puno dobio njegovim dolaskom. Pored igračkih kvaliteta, sigurno i personalno, jer samom njegovom pojavom na terenu, na treninzima u svlačionici, on će doprineti razvoju igrača - kazao je Jovanović.

TSC se trenutno, posle sedam kola u Superligi Srbije, nalazi na drugom mestu tabele sa 16 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija