• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

12:53

BIVŠA ZVEZDA MANČETERA I BAJERNA STIGLA NA SUD U PRATNJI ADVOKATA! Majka njegove dece tvrdi da je tukao, on negira...

Tanjug/AP

Fudbal

BIVŠA ZVEZDA MANČETERA I BAJERNA STIGLA NA SUD U PRATNJI ADVOKATA! Majka njegove dece tvrdi da je tukao, on negira...

Podeli vest

Bivša zvezda Mančester sitija Džerom Boateng stigao je danas na sud u Minhen da se suoči sa optužbama da je napao svoju bivšu devojku Šerin Senler

Boateng (33) je optužen da je 2018. naneo opasne telesne povrede Senleru, koja je majka njegovih ćerki blizankinja.

Bivši defanzivac Bajerna iz Minhena pojavio se na optuženičkoj klupi zajedno sa svojim advokatom Kai Valdenom. Prošlog oktobra, nemački list Bild objavio je da je Boateng navodno bacio "mali stakleni svećnjak" na Senler tokom odmora pre tri godine.

Valden je rekao da Boateng negira tvrdnje da je povredio bivšu partnerku tokom navodne žestoke svađe. Ako bude proglašen krivim, mogao bi biti kažnjen novčanom kaznom ili zatvorom do pet godina.Prvobitni datum rasprave odložen je prošlog decembra jer svedok nije mogao da se pojavi zbog virusa korona.

Boateng, koji sada igra u Francuskoj za Lion i Senler su takođe u pravnoj borbi za starateljstvo nad njihovim devojčicama! Fudbaler i njegova bivša partnerka bili su zajedno deset godina, a počeli su da se zabavljaju 2007. godine.

Par je raskinuo godinu dana nakon što su se rodili Solei i lamia njihove ćerke, ali su 2014. ponovo pokrenuli svoju romansu, a sledeće godine su se verili. Potom su se ponovo razdvojili nakon navodnog napada 2018. Za Boatenga je ovo bila burna godina. Fudbalerova bivša devojka Kasia Lenhardt pronađena je mrtva u svom stanu  u Berlinu. Boateng je tada bio na gostovanju u Bajernu na Svetskom klupskom prvenstvu u Kataru, ali je odmah dobio dozvolu da odleti kući nakon vesti o njenoj smrti.

Nedelju dana pre nego što je umrla, Boateng je objavio da se rastao od 25-godišnje manekenke i majke jednog deteta nakon 15 meseci zajedničkog života. Šest dana nakon raskida, Kasia je dala intervju za Bild u kojem je označila fudbalera kao "đavola" i obećala da će "progovoriti" i "uzvratiti udarac" kada se oporavi od razdvajanja.

Slike povreda su podeljene na društvenim medijima pre nego što su brzo izbrisane neposredno pre nego što je Kasija pronađena u njenom stanu u Berlinu. Kada su se razdvojili, Jerome je rekao da je vreme da "podvuče crtu" i "izvini se svima koje sam povredio", uključujući i njegovu bivšu devojku Rebeku i njihovu decu.

Kasia, rođena u Poljskoj, koja je na telu imala tetovažu sa natpisom "DŽerom" odgovorila je rekavši da je prekinula vezu zbog "laži i stalnog neverstva". Kasijin poslednji post na Instagramu glasio je: „Sada podvlači, crtu"
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija