• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

14:42

MIR, MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV! Ajntraht POMILOVAO Kostića!

Fudbal

MIR, MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV! Ajntraht POMILOVAO Kostića!

Podeli vest

Bio je Filip Kostić tokom leta na izlaznim vratima Ajntrahta, ali je njegov transfer u Lacio propao poslednjih dana prelaznog roka pod nerazjašnjenim okolnostima. Šuškalo se da su čelnici Ajntrahta "petljali" i prevarili Rimljane, te im dali pogrešnu mejl adresu na koju da pošalju ponudu

Bilo kako bilo, izgleda da je došlo do pomirenja u Frankfurtu. 

U jednom trenutku delovalo je da će nemački klub kazniti srpskog reprezentativca FIlipa Kostića,a čak se pominjala suspenzija i novčana kazna u iznosu od 100.000 evra. Hteli su da nauče "pameti" krilnog fudbalera jer odbio da trenira nezadovoljan što mu je propao transfer u Lacio.

Foto: Reuters

 

Deluje da su obe strane shvatile da su preterale, pa lokalni mediji najavljuju da su se čelnici Ajntrahta odljutili i da su rešili da Filipa vrate u ekipu.

To se desilo samo dan pošto je Kostić napisao kako mu neki ljudi duguju izvinjenje.

Ajntraht neće kazniti Kragujevčanina i on će se naći u konkurenciji za nedeljni meč sa Štutgartom. Trener Oliver Glazner sada mora da odluči hoće li ga koristiti u nedelju protiv Štutgarta, u četvrtom bundesligaškom kolu.

Foto: reuters

 

Podsetimo, u prva dva je Filip igrao, onda se desio problem oko nerealizovanog transfera u Lacio, pa je bio je van tima na gostovanju Bilefeldu! Za Srbiju je igrao oba kvalifikaciona susreta za plasman na Mundijal! Upisao je 90 miuta protiv Luksemburga i 87  protiv Republike Irske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija