• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

20:53

NIŠTA OD SPEKTAKLA U SUBOTICI! Uzbuđenja na meču TSC-a  i Spartaka nisu bila dovoljna za golove!

Starsportphoto

Fudbal

NIŠTA OD SPEKTAKLA U SUBOTICI! Uzbuđenja na meču TSC-a i Spartaka nisu bila dovoljna za golove!

Podeli vest

U okviru 8. kola Superlige Srbije Spartak je u Subotici remizirao sa TSC-om u meču bez golova

Napretka je slavio protiv Radnika u Kruševcu rezultatom 1:0,a odigrana je ove večeri još jedna utakmica elitnog ranga Srbije...

Spartak je na Gradskom stadionu u Subotici dočekao ekipu TSC-a, a pobednika nije bilo, meč je završen bez golova, 0:0. Bilo je prilika na obe strane, posebno u drugom poluvremenu, ali mreže se nisu tresle...

Zec u 69. minutu propustio najbolju priliku za TSC od početka utakmice. Golman Spartaka Dubljanić je tada uspeo da zakači loptu i skrene je u korner posle kog je i Ratkov propustio novu priliku pošto sa oko šest metara nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo. Mile Savković je samo što je ušao u 76. minutu propustio veliku priliku za Spartak, ali se ovoga puta istakao golman TSC-a Nenad Filipović.

Foto: Starsportphoto

 

Nastavio je Spartak da napada, a nekoliko minuta kasnije Šimura je bio u šansi, ali je loše šutirao! U 80. minutu mreža gostiju se zatresla, ali Savković je bio u ofsajdu...Sedam minuta kasnije sporna situacija u kaznenom prostoru TSC-a. Nemanja Mihajlović je pao posle prodora prilikom kontakta sa protivničkim igračem, ali se sudija nije oglasio, niti je dobio signal iz VAR sobe...

 

Foto: Starsportphoto

 

Ostalo je 0:0, pa sada TSC ima 17 bodova na drugom mestu, ali uz dve utakmice više od Zvezde koja je osvojila 16 bodova. Spartak je sada peti sa 12 bodova.

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija