• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

16:32

ELIOT OPERISAN POSLE STRAVIČNE POVREDE! Lids se ŽALIO na CRVENI KARTON!

Tanjug/AP

Fudbal

ELIOT OPERISAN POSLE STRAVIČNE POVREDE! Lids se ŽALIO na CRVENI KARTON!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Harvi Eliot podvrgnut je danas operaciji skočnog zgloba

Harvi Eliot dobio je poverenje trenera Liverpula na startu nove sezone i maksimalno dobro je otvorio novu takmičarsku godinu. Vezista Redsa važi za jednog od najtalentovanijih na Ostrvu, ali će zbog teške povrede propustiti ostatak sezone.

Eliot se teško povredio na utakmici protiv Lidsa koja je igrana u nedelju, a na kojoj je LIverpul slavio sa 3:0. Englez je povukao kontru sredinom prvog poluvremena, ali ga je nespreno srušio hlandski štoper Paskal Strajk. Tom prilikom pukao je zglob Liverpulovom tinejdžeru, a danas je velikan saopštio da je Eliot operisan. 

Foto: tanjug/ap

Paskal Strajk je dobio crveni karton zbog tog starta nakon konsultacija sa VAR sobom, ali je Lids danas saopštio da se žalio na tu odluku sudije i da očekuje da se crveni karton poništi. Fudbaler Lidsa se izvinio zbog povrede koju je naneo 18-godišnjem fudbaleru, a Eliot je u ponedeljak rekao da Strajk nema zbog čega da se izvinjava.

- On uopšte nije kriv, niti je to bio crveni karton, samo čudan incident, ali takve stvari se dešavaju u fudbalu. Vratiću se na teren 100 odsto jači - naveo je Eliot na društvenim mrežama.

Ipak, besan zbog nezgodnog starta bio je trener Liverpula Jirgen Klop koji je rekao da crveni karton odvaja Strajka sa terena na dve utakmice, a da "dete" neće moći tako brzo da se vrati fudbalu već da ga očekuje duža pauza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija