• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

19:19

POČELA LIGA KONFERENCIJA! Izraelci POLOVIČNI na startu takmičenja!

Fudbal

POČELA LIGA KONFERENCIJA! Izraelci POLOVIČNI na startu takmičenja!

Podeli vest

Liga konferencija, novo takmičenje pod okriljem Evropske fudbalske unije, počelo je danas pobedom Makabija iz Tel Aviva protiv Alaškerta i remijem Makabija iz Haife i Fejnorda

Makabi iz Tel Aviva je na svom terenu pobedio Alaškert sa 4:1, u prvom kolu Grupe A.

Strelac prvog kola u novom takmičenju bio je fudbaler izraelskog tima Stipe Perica, koji je u 13. minutu doneo prednost svom timu.

Alaškert je izjednačio u 17. minutu preko Hosea Embaloa, ali je Makabi do kraja poluvremana ponovo poveo golovima Gavriela Kanišovskoh u 32. i Dana Bitona u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Konačan rezultat postavio je Matan Hozez u 72. minutu.

Foto: printscreen

Na drugom meču današnjeg programa između Makabi Haife i Fejnorda nije bilo golova. 

Podsećamo, Srbija takođe ima svog predstavnika u Ligi konferencija, a beogradski Partizan će prvi meč u novom takmičenju pod okriljem UEFA igrati u četvrtak protiv Anortozisa na Kipru!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija