• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

18:21

ŽELELA GA ZVEZDA, DOVEO GA MILOJEVIĆ! Sjajni bek zaobišao Marakanu, pa pravac u AEK!

Starsportphoto

Fudbal

ŽELELA GA ZVEZDA, DOVEO GA MILOJEVIĆ! Sjajni bek zaobišao Marakanu, pa pravac u AEK!

Podeli vest

Levi bek Milad Mohamadi je bio želja Crvene zvezde, pregovarao je sa srpskim šampionom, ali ga je na kraju put odveo u Grčku

Iranski defanzivac Milad Mohamadi stigao je u atinski AEK. Klub Vladana Milojevića je danas saopštio da je potpisao trogodišnji ugovor sa iranskim reprezentativcem.

Foto: printscreen

 

Mohamadi je došao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa belgijskim Gentom sa kojim je prošle sezone u Ligi Evrope igrao protiv Crvene zvezde. 

Krajem avgusta su počeli i zvanični pregovori koji nisu uspešno završeni. Mohamadi je juče prošao lekarske preglede pa je danas i zvanično promovisan. 

Milojević je od pojačanja dobio Ognjena Vranješa i Serhija Arauha koji su bili deo šampionske generacije pre nekoliko godina!

Foto: Starsportphoto

 

Tu su bivši igrač Zvezde Damjan le Talek, austrijski golman Cican Stanković iz Red Bul Salcburga, francuski desni bek Klemon Mišelan iz Lansa, štoper Jorgos Cavelas, Darko Jevtić iz Rubina, Nordin Amrabat, Stiven Cuber iz Ajntrajta... 

Osim Mohamadija za Zvezdu je bila opcija Frederik Andre Bjerkan iz Bodea kojem 31. decembra ističe ugovor sa norveškim klubom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija