• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

17:27

NESTVARNO I SUROVO! Bajernova SEDMICA u mreži BOHUMA! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

NESTVARNO I SUROVO! Bajernova SEDMICA u mreži BOHUMA! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Bajern Minhena razbili su Bohum sa 7:0 (4:0) u petom kolu Bundeslige

Bajern deluje nestvarno na startu nove sezone Bundeslige! Dolazak Juliana Nagelsmana na klupu bavarskog velikana samo je dodatno "ubrzao" minhensku mašineriju, a danas je na Alijanc areni Bohum doživeo pravi brodolom - 7:0 (4:0)! 

Bohum se posle dugo vremena vratio u Bundesligu, a u petom kolu dobili su "toplu dobrodošlicu" u Minhenu! Bajern je sa sedam golova isprašio novajliju među elitom i pokazao ko je večiti gazda u Nemačkoj! 

Foto: Tanjug/AP

Bavarci su za nešto više od 60 minuta postigli sedam golova, a goleadu u Minhenu otvorio je Liroj Sane u 17. minutu. Do poluvremena je već bilo 4:0 pošto su se u strelce upislivali Jozua Kihim, Serž Gnabri i za kraj autogol Lampropulosa. 

Drugo poluvreme nije bilo ništa manje zanimljivo navijačima Bajerna. Bez gola Roberta Levandovskog slavlje ne bi bilo potpuno, pa je Poljak u 611. minutu matirao Rajmana. Potom je Kimih postigao još jedan gol, a konačan rezultat postavio je Čupo Moting u 79. minutu. 

Do kraja meča se u strelce upisao i Tomas Miler, ali je VAR poništio njegov pogodak zbog ofsajda. Bajern je ponovo prvi na tabeli, sa bodom više od Volfsburga, ali i utakmicom više, a Bavarci su posle pet kola postigli neverovatnih 20 golova!

Foto: reuters

Borusija Menhengladbah poražena je sa 1:0 (0:0) na gostovanju Augzburgu. Jedini gol na meču postigao je Niderlehner u 81. minutu. Mečevi Arminije i Hofenhajma, odnosno Majnca i Frajburga završeni su bez golova 0:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BUNDESLIGA - 5. KOLO

Petak

Herta - Grojter Firt 2:1 (0:0)
Ekelekamp 61, Bauer 79ag - Hrgota 57pen

Subota

Augzburg - Menhengladbah 1:0 (0:0)
Niderlehner 81

Bajern - Bohum 7:0 (4:0)
Sane 17, Kimih 27, 65, Gnabri 32, Lampropulos 43ag, Levandovski 61, Čupo Moting 79

Bilefeld - Hofenhajm 0:0

Majnc - Frajburg 0:0

18.30 Keln - RB Lajpcig 

Nedelja

15.30 Štutgart - Leverkuzen 

17.30 Dortmund - Union Berlin

19.30 Volfzburg - Ajntraht  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija