• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

21:26

MARIN BI OKAČIO KOPAČKE O KLIN DA NIJE OTIŠAO U MAĐARSKU! Progovorio i o Zvezdi! To je bio VRHUNAC!

Fudbal

MARIN BI OKAČIO KOPAČKE O KLIN DA NIJE OTIŠAO U MAĐARSKU! Progovorio i o Zvezdi! To je bio VRHUNAC!

Podeli vest

Šampion Mađarske i Marko Marin sklopili su dogovor, pa je dugogodišnji reprezentativac Nemačke i nekadašnji kapiten Crvene zvezde potpisao za Ferencvaroš

Marko Marin se posle potpisa za mađarski tim osvrnuo na period proveden u Zvezdi. On kaže da je ispunio dečački san time što je obukao dres Zvezde, a da je još veća čast bila biti kapiten tog kluba.

Foto: Starsportphoto

 

- To je moj klub od malih nogu. Moj otac je navijao za Crvenu zvezdu, pa sam to poneo sa sobom. Igrati tamo pred publikom na Marakani, voditi tim kao kapiten u Ligi šampiona i pobediti protiv Liverpula, koji je potom postao šampion Evrope. To je bio vrhunac-  kaže Marin za Transfermarkt.

Otkrio je omaleni ofanzivac da je bio na korak od toga da kaže zbogom fudbalu.

- Poslednjih godina bilo je povremenih kontakata sa Ferencvarošem. Ove godine je uspelo i osećam se dobro zbog toga. To je tradicionalni klub, najveći u zemlji, koji tri godine uzastopno igra evropska takmičenja. Nažalost, ove godine neću moći da učestvujem u grupnoj fazi Lige Evrope, ali nadam se da ćemo prezimeti u takmičenju, kako bih mogao da učestvujenm u nastavku sezone.

Foto: Starsportphoto

 

- Da se nije pojavilo ništa potpuno prikladno, kraj karijere bi bila opcija. Ali osećam se dobro, bilo bi prerano da prestanem da se bavim sportom. Zato mi je relativno bilo jasno da će opcija okončanja karijere biti potisnuta. Bilo je i drugih ponuda iz različitih zemalja. I dalje se zabavljam uz fudbal, osvajaš i težiš ka trofejima. To je uvek prisutno. Pritisak koji imate kao mlađi igrač više nije prisutan, sada kada sam u poodmakloj dobi i imam porodicu. Sada još više uživam u fudbalu - poručio je Marin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija