• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

14:46

NOVA SRAMOTA BARSELONE! Kuman pobegao od novinara!

printscreen

Fudbal

NOVA SRAMOTA BARSELONE! Kuman pobegao od novinara!

Podeli vest

Barselona srlja iz gluposti u glupost, sada je u centru pažnje bio trener Ronald Kuman

Ronald Kuman održao je ekspresnu konferenciju za medije u Barseloni.

Katalonci su posle debakla od Bajerna u Ligi šampiona rezultatom 3:0, sa Granadom na "Kamp Nou" odigralu 1:1, s tim da je Barsa bila ta koja se spasla poraza u 90. minutu. 

Zbog toga su danima na udaru nacijača i medija u Španiji.

Barselonu sada očekuje meč sa Kadisom, a uolandski stručnjak je izašao pred novinare sa pripremljenom izjavom na papiru koju je pročitao i odmah napustio salu.

- Klub je sa mnom u situaciji rekonstrukcije. Finansijska situacija povezana je sa sportom, što znači da moramo da obnovimo sastav bez velikih ulaganja. Fudbalu je potrebno vreme, mladi ljudi za dve godine mogu da postanu svetske zvezde. Dobra stvar je što će mladi igrači imati mogućnosti kakve su imali Ćavi i Inijesta, ali to zahteva strpljenje. Biće veliki uspeh ako u Primeri ostvarimo visok plasman. U Ligi šampiona ne možete da očekujete čuda - pročitao je Kuman i posle tri minuta i 10 sekundi napustio salu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Barsa je trenutno na osmoj poziciji La lige sa osam osvojenih bodova


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija