• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.09.2021

17:52

Glavni kandidat za klupu Barselone progovorio o dolasku na Kamp Nou

Fudbal

Glavni kandidat za klupu Barselone progovorio o dolasku na Kamp Nou

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez odbacio je danas spekulacije o preuzimanju trenerskog posla u Barseloni

Barselona je pobedila četiri puta u prvih 10 utakmica ove sezone predvođena trenerom Ronaldom Kumanom, za koga se spekuliše da je blizu odlaska iz kluba.

Među kandidatima za novog trenera pominju se Martinez, Andrea Pirlo i Anotnio Konte.

- Kao što pretpostavljate, nemam šta da kažem. To su glasine, uvek ih ima, to je normalno u fudbalu. Kada izgubiš tri utakmice pojave se glasine da ćeš izgubiti posao. Kada stvari idu dobro, kada postižeš dobre rezultate i tada će biti glasina, ali u ovom trenutku nemam komentar - rekao je Martinez za "Eurosport".

 

Posle šest kola u Primeri Barselona je osma na tabeli sa dve pobede i dva remija, uz dve utakmice manje i šest bodova manje od vodećeg Atletiko Madrida.

Martinez je selektor Belgije od 2016. godine, a reprezentaciju je predvodio do polufinala Svetskog prvenstva 2018. godine i četvrtfinala Evropskog prvenstva ovog leta.

Na klupskom nivou, 48-godišnji Španac predvodio je Svonsi, Vigan i Everton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija