• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

09:16

PREOKRET! Anćeloti progovorio o Joviću i ućutkao Špance!

reuters

Fudbal

PREOKRET! Anćeloti progovorio o Joviću i ućutkao Špance!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida deklasirali su Majorku sa 6:1 (3:1), a srpski reprezentativac Luka Jović je u igru ušao u 80. minutu utakmice

Jović je za 10 minuta koliko je proveo na terenu poodio prečku, a ko zna, da dobija više od nekoliko minuta, možda bi rešetao mreže rivala.

U svakom slučaju, Srbin je i dalje među glavnim temam medija u Španiji. Pitanje kada će napustiti Madrid i gde će nastaviti karijeru. 

Prema pisanju "Eurosporta" srpski napadač bi mogao da ode u januaru i Englesku ili Italiju. Kada je Engleska u pitanju spominju se dva kluba, Arsenal i Vest Hem. Dok se u Italiji priča o Juventusu, Milanu i Interu.

Foto: AP PHOTO

 

Trener Reala je ponovo pričao o Srbinu, ovog puta posle ubedljive pobede protiv Majorke (6:1). Anćeloti je sada hvalio Srbina te poručio da će biti prva zamena Benzemi.

- Benzema je dao osam golova, igra odlično i on je tip napadača koji nije samo strelac, već pomaže saigračima. Ipak, odmor će biti potreban i njemu i kada se to dogodi igraće Jović. Luka ima veliku konkurenciju, ali kada god je bio na terenu igrao je dobro. Imao je dve dobre šanse protiv Majorke, pružio je dobru partiju i protiv Valensije. Ponavljam, kada Karim ne bude mogao da igra, igraće Luka - rekao je Anćeloti i ućutkao medije koji uporno sele Srbina iz Reala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija