• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

07:10

VEČITE ČEKA DRUGAČIJI ZADATAK! Zvezda odjednom postala autsajder, Partizan apsolutni favorit

Starsportphoto©

Fudbal

VEČITE ČEKA DRUGAČIJI ZADATAK! Zvezda odjednom postala autsajder, Partizan apsolutni favorit

Podeli vest

Večiti rivali u četvrtak igraju druge mečeve u grupnim fazama Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, a kladionice su objavile kvote za te duele

Crvena zvezda od 21 čas gostuje Ludogorecu u Bugarskoj, nakon pobede nad Bragom u prvom kolu.

Crveno-beli su prvenstveno bili blagi favoriti, ali pošto će zbog koronavirusa biti oslabljeni neigranjem Aleksandra Kataija, njegovog imenjaka Dragovića, Milana Borjana i Miloša Degeneka došlo je do promena.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde pred meč sa Bragom

Bukmejkeri su na pobedu Zvezde pre vesti da je korona pokosila šampiona Srbije dali kvotu 2,60, na trijumf Bugara je kvota 2,95, dok je za remi najmanja šansa, sa kvotom 3,25.

Posle toga, je došlo do zaokreta od 180 stepeni. Sada se pobeda Ludogoreca plaća 2,55 puta, trijumf Crvene zvezde vredi 3,10 puta, a kvota na remi je 3,20.

Sa druge strane, Partizan od 18.45 u Humskoj dočekuje Floru.

Crno-beli će pokušati protiv Estonaca da ostvare drugi trijumf u grupnoj fazi Lige konferencija, pošto su na startu takmičenja bili bolji od Anortozisa.

Foto: fkpartizan.rs

Crno-beli slave gol protiv Anortozisa

Kvota na pobedu "parnog valjka" iznosi skromnih 1,23, što jasno pokazuje da je ekipa Aleksandra Stanojevića izraziti favorit. Eventualni remi bi se pomnožio puta sedam, dok bukmejkeri za senzacionalnu pobedu Flore daju kvotu 14.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija