• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

12:22

ŠTETA, ŠTETA! Jović propustio epohalnu šansu da bude heroj i utiša Špance!

Tanjug/AP

Fudbal

ŠTETA, ŠTETA! Jović propustio epohalnu šansu da bude heroj i utiša Špance!

Podeli vest

Mogao je napadač Real Madrida Luka Jović da bude heroj, ali je slavu ipak pokupio Sebastijen Til, koji je doneo pobedu Šerifu (2:1) u 2. kolu Lige šampiona

Imao je neverovatnu priliku srpski napadač da dokaže zašto ga je Real doveo, ali nikako da iskoristi ono malo šansi koje mu se ukažu. 

Moldavski klub je napravio senzaciju sjajnim pogotkom u 89. minutu za pobedu 2:1, a samo minut ranije Luka Jović je mogao da donese pobedu Realu.

Rodrigo je prošao po desnom boku, uspeo da se izbori za poziciju i centrira pravo ka Joviću. Nažalost, Srbin nije uspeo lepo da zahvati loptu, smetao mu je i jedan igrač Šerifa, pa iz blizine uspeva da samo "doturi" loptu do golmana moldavskog šampiona.

Već u sledećem napadu, Šerif je utišao "Santijago Bernabeu" i upisao drugu pobedu u elitnom takmičenju.

Foto: Reuters

 

Jović je do sada  upisao tek četiri meča u Primeri gde je na terenu proveo 31 minut, a protiv Šerifa je prvi put igrao u Ligi šampiona ove sezone.

Upisao je 24 minuta na terenu kada je zamenio Edena Azara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija