• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

16:08

KRIZA DRMA REAL, MIJATOVIĆ U ŠOKU! Ovo je NEDOPUSTIVO! POTPUNI HAOS!

Fudbal

KRIZA DRMA REAL, MIJATOVIĆ U ŠOKU! Ovo je NEDOPUSTIVO! POTPUNI HAOS!

Podeli vest

Fudbaleri Espanjola napravili su veliko iznenađenje, pošto su u sedmom kolu Primere savladali Real iz Madrida sa 2:1

Sve je veća kriza rezultata u Kraljevskom klubu, iako na početku sezone nije delovalo da će biti tako u Real Madridu! U razgovoru za špansku Kadenu SER govorio je Predrag Mijatović.

Poraz od Espanjola (1:2), usledio je nakon remija sa Viljarealom (0:0) i poraza od Šerifa (1:2)!

Ono što se dogodilo protiv Espanjola je nedopustivo. Bio je to potpuni haos, rival je mogao da postigne pet golova - rekao je nekadašnji napadač i istakao mane poslednje linije madridskog kluba.

Foto: Starsportphoto

 

Samo bod osvojen u poslednja dva meča doneo je to da se Atletiko i Sosijedad izjednače na vrhu sa Realom, a Mijatović je istakao da je na šefu stručnog štaba da što pre pronađe rešenje.

- Anćeloti mora da ispravi stvari za koje ne može da nađe ključ. Neorganizovanost, krhkost i ranjivost su tri epiteta koja najbolje opisuju defanzivu Reala. Madriđani su u veoma komplikovanoj situaciji trenutno - izjavio je Mijatović.

Foto: Starsportphoto

 

Posle osam kola Real ima pet pobeda, dva remija i poraz, a identičan učinak ostvarili su Atletiko Madrid i Real Sosijedad, ali Kraljevski klub primio je čak deset golova, samo tri manje od Hetafeove najporoznije odbrane u ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija