• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

10:16

Bernadeski upozorava pred polufinale Lige nacija! Protiv Španije smo uvek u nevolji!

Reuters

Fudbal

Bernadeski upozorava pred polufinale Lige nacija! Protiv Španije smo uvek u nevolji!

Podeli vest

U polufinalu Lige nacija, od 20.45 na San Siru, snage će odmeriti Italija i Španija

Ponoviće se tako polufinalni duel sa Evropskog prvenstva, koje je za nama, između domaćina Italije i reprezentacije Španije (1:1, 4:2 posle penala)

Kako navodi ofanzivni vezista Juventusa i selekcije Azura, Federiko Bernadeski, Španci su svojom dopadljivom i brzom igrom naneli najviše problema njegovoj reprezentaciji na putu do evropske krune.

Foto: Reuters

 

 

Pribojava se da ako bi njihov rival odigrao u svom karakterističnom ritmu, da bi mogao da ih spreči da objedine evropske titule.

- Pokazali smo da smo u ove tri godine mnogo rasli, ali sa Španijom smo uvek bili u najvećoj nevolji. Oni su igrali uvek svoju igru i imaju mnogo kvalitetnih igrača - rekao je Bernardeski u intervjuu koji je objavila Italijanska fudbalska federacija (FIGC).

Foto: Reuters

 

Međutim, navodi takođe da se uzda u sposobnosti pripreme utakmice selektora Manćinija i "jedinstvenu emociju" sa tribina u Milanu, koje bi mogle biti dovoljne za pobedu u večerašnjoj utakmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija