• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

13:29

SKANDAL! ČILEANAC PONOVO ŠOKIRAO ITALIJANE! U žiži javnosti zbog sramotnog ponašanja! /VIDEO/

Reuters

Fudbal

SKANDAL! ČILEANAC PONOVO ŠOKIRAO ITALIJANE! U žiži javnosti zbog sramotnog ponašanja! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaler reprezentacije Čilea i milanskog Intera Arturo Vidal, ponovo se našao u žiži javnosti zbog sramotnog ponašanja

Nekadašnji defanzivni vezista Bajerna iz Minhena i Juventusa Arturo Vidal, poznat je u svetu fudbala kao osoba koja se ne ustručava da konstantno uživa u alkoholu, i da vrlo često u tome pretera.

Društvene mreže su se ponovo uzavrele zbog ponašanja igrača Intera, a ovaj put, snimljen je kako mrtav pijan pokušava da uđe u skupoceni automobil nakon jedne žurke.

Kako navodi Gazeto delo sport, snimak datira iz avgusta meseca, i nije poznato još uvek zbog čega je tek sada ugledao svetlost dana.

Očevidno veoma pijan, Vidal nije uspevao da održi ravnotežu, kotrljao se po zadnjem delu svog izuzetno skupog automobila, pokušavajući da u njega uđe, a tek nakon pomoći nekolicine ljudi,uspeo je da se smesti na suvozačevo mesto. 

 

 

Rukovodioci Intera su kako navodi italijanska štampa, pomenuti video imali prilike da vide pre nego što se pojavio na društvenim mrežama, i naglasili da ovakav tip problematičnog ponašanja više neće tolerisati čileanskom reprezentativcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija