• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

19:09

PREOKRET U SLUČAJU MBAPE! Francuz pregovara sa PARI SEN ŽERMENOM! Madriđani IZVISILI!?

reuters

Fudbal

PREOKRET U SLUČAJU MBAPE! Francuz pregovara sa PARI SEN ŽERMENOM! Madriđani IZVISILI!?

Podeli vest

Majka Kilijana Mbapea otkrila je da njen sin pregovara sa Pari Sen Žermenom

Iz dana u dan pojavljuju se nove informacije o statusu Kilijana Mbapea. Početkom nedelje rat saopštenja počeo je Florentino Perez, potom je iz Pariza stigao odgovor. 

Jedan od najboljih igrača na svetu Kilijan Mbape vezan je ugovorom za Pari Sen Žermen do kraja ove sezone. Interesovanje Real Madrida je ogromno, delovalo je da je posao gotov, ali je sada Mbapeova majka otrkila da pregovara sa Parižanima. 

Fajza Malari govorila je za list Parizijen i tom prilikom priznala je da zajedno sa advokatom Delfinom Verhejdenom, te ocem Vilfridom Mbapeom vodi pregovore sa Pari Sen Žermenom. 

Foto: Tanjug

- Razgovaramo trenutno sa PSŽ-om i sve ide u dobrom pravcu. Čak sam u ponedeljak veče pričala sa Leonardom. Ali, da li ćemo se dogovoriti... Jedno je sigurno: Kilijan će dati sve od sebe do poslednjeg trenutka da osvoji Ligu šampiona sa Pari Sen Žermenom - rekla je Fejza Malari.

Po njenim rečima, novac nije najvažniji u pregovorima budući da je mnogo zaradio, ali i da je tek na startu karijere. 

- Kilijan mora da se oseti zadovoljnim. Ako je nesrećan, u stanju je da vam kažem „prestaću da igram, završiću karijeru“. Štaviše, to nam često govori. Sa Kilijanom se nikad ne zna, ono što danas jeste, sutra može da bude drugačije - objasnila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija