• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

00:04

DOGOVOR JE NA POMOLU! Mančester je na nogama iščekujući konačan epilog!

Starsportphoto

Fudbal

DOGOVOR JE NA POMOLU! Mančester je na nogama iščekujući konačan epilog!

Podeli vest

Kako navode britanski mediji, francuski vezista Pol Pogba blizu je sklapanja novog, još unosnijeg ugovora sa Mančester junajtedom

Nakon niza sjajnih sezona u Juventusu, Mančester junajted je hitro želeo da svoje dete vrati u sopstvene redove i time potvrdi da je te 2012. godine kada je Pol Pogba odlazio u Juventus, napravio jednu od većih grešaka u istoriji kluba puštajući sjajnog Francuza u Torino.

Međutim, Pogba je dosta oscilirao u svojim igrama prethodnih pet sezona, nije uvek igrao sjajno kao što ume.

Ali, čini se da se poslednjih nekoliko meseci i te kako konsolidovao, i počeo je kontinuirano da pokazuje zašto je te 2016. godine plaćen basnoslovnih 105 miliona evra.

Shodno tome, Mančester junajted je odlučio da Francuzu koji je trenutno u poslednjoj godini ugovora, i koji ove sezone u Premiejr ligi ima sedam asistencija na isto toliko odigranih utakmica, ponudi novi još primamljiviji ugovor, pa bi tako umesto sadašnjih 290 000 funti nedeljno, Pogba mogao zarađivati nestvarnih 400 000 funti nedeljno. 

Foto: Starsportphoto

Pol Pogba, vraća se polako prepoznatljivom stilu igre

Time bi se izjednačio na drugom mestu po zaradi u Premijer ligi sa prvotimcem gradskog rivala Kevinom de Brujneom, dok bi njegov saigrač iz ekipe Kristijano Ronaldo i dalje ostao nedodirljiv na toj listi sa ogromnih 510 000 funti nedeljno.

Prema nezvaničnm informacijama, ako se dogovor ne postigne, PSŽ, Barselona i Juventus neće ni trenutka oklevati da stupe uzvanične pregovore sa francuskim reprezentativcem i odobrovolje ga unosnim ugovorima da se upravo njima prikloni u narednom periodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija