• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

13:39

PUKLA PETARDA! Demonstracija sile u kadetskom derbiju /VIDEO/

YouTube printscreen/Zvezda TV

Fudbal

PUKLA PETARDA! Demonstracija sile u kadetskom derbiju /VIDEO/

Podeli vest

Kadeti Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana rezultatom 5:2 u devetom kolu Kadetske lige Srbije

Crvena zvezda je silovito ušla u meč, pošto je Šljivić već u 11. i 13. minutu pogađao mrežu Partizana.

Međutim, crno-beli su uspeli brzo da se konsoliduju, pa je Mirčetić pet minuta kasnije prepolovio prednost večitog rivala i već tada je postavio rezultat (2:1) kojim se otišlo na poluvreme.

Na samom startu drugog dela se domaća ekipa ponovo odlepila na dva gola prednosti, pošto je Miladinović u 47. minutu povisio na 3:1.

Pitanje pobednika je maltene rešio Vukičević u 59. minutu sa bele tačke kada je Zvezda povela sa 4:1.

Četiri minuta kasnije je Mirčetić drugim golom na meču smanjio zaostatak crno-belih na dva gola, ali je konačnih 5:2 pet minuta pre kraja postavio Dimitrijević.

Crvena zvezda - Partizan 5:2 (2:1)

/Šljivić 11, 13, Miladinović 47, Vukičević 59p, Dimitrijević 85 - Mirčetić 18, 63/

Stadion: "Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda"

Sudija: Milan Stefanović.

Crvena zvezda: S. Marinković, Nedeljković, Stojsavljević, Đokić (od 71. Cvetković), Vukičević, Đurić (od 87. Mijatović), Miladinović (od 76. Škobalj), Šljivić, Bubanj (od 87. Karišik), Radonjić, Vukojević (od 60. Dimitrijević).

Partizan: Erić, Bogdan, Mirosavić, Mladenović, Krajnović, Makaji, Mirčetić, Borović (od 58. Stojanović), Petrušić, Skrobonja (od 79. Cimbaljević), Ilić (od 58. Rakonjac).

Posle ove utakmice Zvezda je došla do 24 boda (osam pobeda i jedan poraz), dok je Partizan ostao na 18 (šest trijumfa i tri izgubljena meča).

U nastavku pogledajte snimak celog meča.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija