• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

18:09

NABOLI SU NAFTU U PUSTINJI, GURNUĆE FUNTICE! Đani u svom stilu o novom vlasniku NJUKASLA!

Fudbal

NABOLI SU NAFTU U PUSTINJI, GURNUĆE FUNTICE! Đani u svom stilu o novom vlasniku NJUKASLA!

Podeli vest

Svetski fudbal spreman je za novi poredak posle promena u vlasničkoj strukturi Njukasla

Nakon više od godinu dana čekanja Njukasl je dobio novog vlasnika, a klub je od juče pod kontrolom Mohamed Bin Salmana, prestolonaslednika Saudijske Arabije. 

Po informacijama sa Ostrva očekuju se ogromna ulaganja tokom leta. Novi vlasnici će imati pravo da već tokom leta potroše nešto manje od 200.000.000 fumti i tako ispoštuju finansijski fer-plej. 

Navijači Svraka su jedna čekali da Majkl Ešli proda klub, a o dešavanjima u Njukaslu svoje mišljenje izneo je i legendarni fudbaler Saša Đani Ćurčić. 

Foto: tvin.rs

- Vidi se kako slave Ešljiev odlazak, niko ga ne voli. Dolazak tih Arapa su baš proslavili, kao da je potpisao Alan Širer. Imao sam priliku da gledam uživo kada su gostovali Kristal Palasu, navijači su samo skandirali protiv Ešlija, mogu da zamislim koliko su srećni zbog toga. Ja se nadam da će što više tih Arapa i Kineza da ulaže, neka dođe i Si Đinping. Slobodno neka se jave meni, prodaću im 10 odsto Kristal Palasa - rekao je Ćurčić za "Merkur X". 

Šuškalo se poslednjih dana o interesovanju za Nejmara, Kilijana Mbapea, Maura Ikardija, najbliži Njukaslu trenutno je Entoni Marsijal. Pored toga, glavni kandidat da zameni Stiva Brusa je italijanski trener Antonio Konte. 

- Gurnuće funtice, funtare u klub. Trebalo je to Rafa Benitez da preuzme prošle sezone, a sada čujem da će dovesti Antonija Kontea. Imaće veliki budžet, veći od Mančester sitija. Lako je kada 'nabodete' naftu u pustinji. Može i Aleksa Fergusona da dovede - u svom stilu dodao je srpski fudbaler. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija