• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

23:25

/OCENE/ANKETA/ ORLOVI NISU BLISTALI, ALI SU NA KRILIMA VLAHOVIĆA PRELETELI SVE! Mogu li Piksijevi puleni direktno na Mundijal?!

fss.rs

Fudbal

/OCENE/ANKETA/ ORLOVI NISU BLISTALI, ALI SU NA KRILIMA VLAHOVIĆA PRELETELI SVE! Mogu li Piksijevi puleni direktno na Mundijal?!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Luksemburgu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru i tom prilikom je savladala domaćina sa 1:0 (0:0)

Srbija je već u baražu za Mundijal, ali neće se tek tako izabranici selektora Dragana Stojkovića odreći prvog mesta koje trenutno zauzimaju u grupi A ispred Portugala!

Doneo je Dušan Vlahović tri zlata vredna boda protiv Luksemburga na gostujućem terenu i sada je pred meč sa Ronaldom i drugovima ostalo "samo" da se savlada Aezrbejdžan! 

"Orlove" do kraja kvalifikacija očekuju meč na "Marakani" protiv Azerbejdžana (12. oktobar) i na kraju utakmica u Lisabonu protiv Portugala (14. novembar).

Foto: fss.rs

 

Predrag Rajković (7)- Nije imao mnogo posla čuvar mreže naše selekcije, a sve što je bilo do njega odradio je na zadovoljavajući način

Miloš Veljković (7,5)- Fenomenala asistencija kod gola Vlahovića i zrela i stabilna igra u odrbani!

Matija Nastasić (7) - Dobro je igrao defanzivac Srbije na ovom meču, mada ume on i bolje

Strahinja Pavlović (6,5)-  Nepromišljen start doveo ga je u situaciju da dobije žuti karton i zada glavobolju selektoru koji neće moći da računa na njega za sledeći meč 

Foto: fss.rs

 

Filip Đuričić (6,5)- Ni Đuričić neće pomoći saigračima zbog javne opomene protiv Azerbejdžana! I to zbog prigovora! Odigrao je solidan meč, tačnije poluvreme! 

Sergej Milinković-Savić (6,5)- Trudio se, vodio veliku bitku na sredini terena, ali pamtimo i bolje njegove igre!

Foto: fss.rs

 

Nemanja Gudelj (6,5)- Korektan! Na momente odličan, a u nekim trenucima solidan.

Filip Kostić - (6,5) Kostić nas je navikao na mnogo bolje partije, ali ruku na srce, ceo tim je bio ispod prepoznatljivog nivoa 

Dušan Tadić -(7) Kapiten se borio kao lav, dobro upošljavao u prvom poluvremenu, a nada njim je i napravljen penal koji nažalost nije dosuđen!

Foto: fss.rs

 

Aleksandar Mitrović( 7)- Mitrogol je uvek sa lakoćom tresao mrežu Luksemurga, ali to noćas nije bio slučaj! Za zalaganje i trud sve pohvale

Dušan Vlahović- (7,5) Postigao pobedonosni gol, a bio je u šansi da ih da i više! Borio se, trudio, trčao i na kraju je nagrađen za sve odrađeno

Anketa

Igrali su još:

od 46. Radonjić (6) - Nije bio agilan i opasan kako zna da bude!

od 46. Spajić (7)- Dobro odrađen posao!

od 70. Lukić - Nedovoljno vremena za konkretan utisak

od 70. Lazović -  Nedovoljno vremena za konkretan utisak

od 88. Maksimović- Nedovoljno vremena za konkretan utisak

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija