• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

19:42

SUNOVRAT KARIJERE KOJA JE OBEĆAVALA, KRAJ VEĆ U 32. GODINI!? Bivši ORAO nema klub, a nije ni na vidiku!

Starsportphoto

Fudbal

SUNOVRAT KARIJERE KOJA JE OBEĆAVALA, KRAJ VEĆ U 32. GODINI!? Bivši ORAO nema klub, a nije ni na vidiku!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Neven Subotić u ovom momentu nema klub i ne zna ni da li će uskoro okačiti kopačke o klin

Sredina je sezone, a Neven Subotić, iskusni defanzivac nema klub. Poslednji klub čiji je dres nosio je austrijski Altah, za koji je odigrao deset utakmica i sa kojim se rastao ovog leta!

Foto: reuters

 

- Mnogo vremena sam posvetio mojoj fondaciji. I biće uskoro nekih zanimljivih vesti što se toga tiče. Na fudbalskom terenu me trenutno manje ima. Da li sam okončao karijeru? Ne bih išao toliko daleko. Imao sam nekoliko ponuda tokom leta, ali u fudbalu sam 15 godina i znam tačno šta želim. Ako to ne nađem, ne želim da idem bilo gde, da prihvatam bilo šta. Mora da bude dobro i po mene i po klub, za trenera, za tim. Ako se neka od tih kockica ne uklapa na način da može da donese uspeh, mene to ne privlači - rekao je Subotić u intervjuu za nemački RBB.

Foto: Reuters

 

On je  sa Borusijom Dortmund  bio prvak Nemačke i igrao u finalu Lige šampiona, a bio je i reprezentativac Srbije za koju je odigrao 36 utakmica. Onda mu je karijera krenula nizbrdo. Jednu od sezona bio je u Union Berlinu...

Foto: REUTERS/Annegret Hilse

 

- Bila je to uspešna godina, pogotovo na početku. Igrao sam sa velikim uživanjem. Imali smo neke sjajne momente, kao kada smo pobedili Dortmund. Ali, kada je došla korona, počeo je da se igra neki drugačiji fudbal. U smislu atmosfere i to nas je mnogo spustilo. Ne na tabeli koliko emotivno, jer su nas navijači nosili na početku sezone. Na kraju je, ipak, bilo uspešno! Sport sam po sebi je prelepa stvar. Ne mogu da objasnim koliko mi znači. Bez obzira na biznis, sport je za mene nešto sveto, nešto što delimo među sobom, što stvara zajednice, društvo. Ali sport ne postoji u vakumu. Postaje sve više komercijalizovan. Uključeno je mnogo novca, od kojeg i ja zarađujem. Jasno je, međutim, da svakom novom godinom i svakim novim transferom sve postaje sve apsurdnije -  zaključio je Neven Subotić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija