• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

19:57

BEKAM NIKAD ISKRENIJI! Krv je ŠIKLJALA! Ovako ga je Ferguson RASCEPAO kopačkom u svlačionici

Fudbal

BEKAM NIKAD ISKRENIJI! Krv je ŠIKLJALA! Ovako ga je Ferguson RASCEPAO kopačkom u svlačionici

Podeli vest

Nekadašnja zvezda Engleske, Dejvid Bekam detaljno je u intervjuu objasnio situaciju u kojoj ga je Ferguson gađao kopačkom

Izazivao je konstantnu pažnju i na terenu i van njega.

Dugo godina je bio uzdanica neverovatne ekipe sa ,,Old traforda" i neko u koga je čuveni Ferguson ima ogromno poverenje.

Foto: Reuters

Aleks Ferguson

- Rekao sam to nebrojano puta, Ferguson za mene nije bio sam najbolji menadžer na svetu, već mogu slobodno da kažem da je obavljao i važnu očinsku figuru od prvog dana kad sam stigao u klub pa sve dok nisam otišao - rekao je Bekam, koji je imao ozbiljan strah od Fergusonovog čuvenog ,,fena".

Foto: Reuters

Dejvid Bekam

- Trenutak kada vam se unese ulice i krene da se dere, sigurno je jedno od jezivijih stvari koje mogu da vam se dogode u životu ako ste bili igrač Mančestera junajteda u Fergijevo vreme - rekao je Bekam.

Međutim događalo se i da njihove relacije ne budu najbolje, posle jedne od svađa, Bekam je bio čak i ranjen kada ga je Ferguson pogodio kopačkom.

- Nakon što smo izgubili od Arsenala u FA kupu, na kojoj sam napravio nekoliko velikih grešaka, Ferguson je ušao u svlačionicu i krenuo da se dere na mene. Bio je izrazito neprijatan. Krenuo je prema meni, i usput šutnuo slučajno kopačke u mom pravcu. Jedna od njih me je pogodila, počeo sam krvariti, i tada sam znao da je došao kraj našoj saradnji - završio je Bekam, koji je se nakon toga pridružio ekipi Real Madrida i projektu čuvenih ,,galaktikosa".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija